Hyvinkään kirjastossa pääsee taas hyllyjen väliin maanantaista alkaen – lukusali vielä suljettu

Keusoten ja aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti koronarajoituksia ryhdytään purkamaan Hyvinkäällä. Sen myötä myös Hyvinkään kirjastojen kokoelmatilat avautuvat tulevana maanantaina.

Rajoitusten takia kirjastopalveluiden tapahtumat ovat edelleen peruttu. Ryhmätilat ja opintolukusali ovat suljetut. Kirjastojen istumapaikkoja on myös vähennetty.

Kokoelmat ovat kuitenkin asiakkaiden käytössä ja hyllyjen väliin pääsee itse hakemaan lukemista. Asiakastietokoneita ja muita laitteita on käytössä pikaiseen asiointiin. Kirjasto noudattaa palveluiden avaamisessa viranomaisten terveysturvallisuusohjeita ja kävijöiden määrää rajataan tarvittaessa, jotta turvavälit toteutuvat.

Kirjastojen kävijöitä pyydetään kirjastoon tullessaan ilmoittamaan saapumisaika ja yhteystiedot, jotta tarvittaessa korona-altistuneet voidaan tavoittaa, mikäli ilmenee, että jollain kävijällä on ollut koronatartunta.

Kirjastossa asioidessa täytyy käyttää kasvomaskia. Kirjastosta toivotaan nopeaa asiointia, eikä tiloihin ei voi jäädä viettämään aikaa.

Lainaamiseen ja palauttamiseen tulee käyttää automaattia. Laiteopastusta kirjastoissa annetaan vain turvaetäisyyden päästä.

Hyvinkään pääkirjaston on avoinna maanantaista alkaen maanantaista keskiviikkoon kello 9–19 (9–11 itsepalvelu), torstaista perjantaihin kello 9–17 (9–11 itsepalvelu) ja lauantaisin kello 11–15. Hakalan kirjasto on avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 13–19 ja tiistaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin kello 13–16.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut