Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Valmisteluryhmä ehdottaa Johanna Luukkosta Hyvinkään uudeksi kaupunginjohtajaksi – "Uskomme hänellä olevan parhaat edellytykset viedä kaupunkia eteenpäin tulevaisuudessa"

Valmisteluryhmän ehdottama Johanna Luukkonen on toiminut kunnanjohtajana myös Kangasniemellä. Kuva vuodelta 2016. Jaakko Avikainen

Hyvinkään kaupunginjohtajan rekrytoinnin valmisteluryhmä on yksimielisesti päättänyt ehdottaa Johanna Luukkosta Hyvinkään seuraavaksi kaupunginjohtajaksi.

Hyvinkään kaupunki tiedotti asiasta torstaina.

Tiedotteen mukaan valmisteluryhmä ehdottaa, että kaupunginhallitus kokouksessaan 12. huhtikuuta tekisi päätöksen esittää kaupunginvaltuustolle, että hallintotieteen maisteri Johanna Luukkonen valittaisiin Hyvinkään seuraavaksi kaupunginjohtajaksi.

– Valintaryhmän ehdotus perustuu siihen, että Johanna Luukkosella on monipuolista osaamista ja kokemusta kuntajohtamisesta useista eri kokoisista kunnista. Hänellä on myös aiempaa työkokemusta eri toimialoilta Hyvinkään kaupungissa. Lisäksi Luukkosen kehittävä ote sekä aktiivinen verkostoituminen vakuuttivat. Uskomme siksi hänellä olevan parhaat edellytykset viedä kaupunkia eteenpäin tulevaisuudessa, valmisteluryhmän puheenjohtaja Annika Kokko toteaa tiedotteessa.

Tällä hetkellä Luukkonen toimii Rauman kaupunginjohtajana.

Kaupunginvaltuusto kokoontuu seuraavan kerran 26. huhtikuuta.

Hyvinkään kaupunginjohtajan virkaan haki määräaikaan mennessä 16 henkilöä. Tiedotteen mukaan sen jälkeen on lisäksi saatu kirjallinen suostumus Johanna Luukkoselta. Hakuajan päätyttyä kolme hakijaa on puolestaan vetänyt hakemuksensa pois.

Valmisteluryhmä haastatteli kaikkiaan neljää hakijaa.

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut