Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

OP Etelä-Häme edellyttää kasvomaskin käyttöä – asiointia myös ajanvarauksella

Toimialueellamme koronaepidemiatilanne on vakava ja siksi edellytämme kaikilta tiloissamme asioivilta maskin käyttöä toistaiseksi, kertoo tiedotteessa toimitusjohtaja Mika Helin. Kuvituskuva. Sauvo Jylhä

Jari Halme

OP Etelä-Häme edellyttää kasvomaskin käyttöä.

– Toimialueellamme koronaepidemiatilanne on vakava ja siksi edellytämme kaikilta tiloissamme asioivilta maskin käyttöä toistaiseksi, kertoo tiedotteessa toimitusjohtaja Mika Helin.

– Asiakkaiden ja oman henkilökunnan suojaamiseksi edellytämme tästä lähtien kaikilta konttoreissamme asioivilta maskin käyttöä, mikäli sille ei ole terveydellistä estettä. Alle 12-vuotiailta ei maskia edellytetä, Helin jatkaa.

OP Etelä-Hämeen neljässä konttorissa kasvokkain tapahtuvien kohtaamisten määrät on koronan myötä minimoitu, ja suuri osa neuvotteluista on pystytty siirtämään verkko- tai puhelinkanavaan.

OP Etelä-Hämeen konttoreissa on kohta vuoden ollut mahdollista hoitaa kassa-asiointia ajanvarauksella.

Aikavaraukset kassapalveluihin hoidetaan kahden erityisesti tähän käyttöön avatun puhelinnumeron kautta.

Riihimäen sekä Lopen konttoreiden asiakkaat voivat varata kassa-asiointiajan numerosta 040 653 5568.

Puhelimeen vastataan arkisin kello 10–12.

Pääkonttorilla ja Riihimäellä

kassapalvelut palvelevat asiakkaita maanantaista perjantaihin ilman ajanvarausta kello 10–12 ja ajanvarauksella kello 13–16.

Lopella kassapalvelut ovat avoinna tiistaisin ja torstaisin ilman ajanvarausta kello 10–13 ja ajanvarauksella kello 14–16.

Maskipakko Riihimäen paikallisbusseihin ja kaupungin työntekijöille – Syynä koronan korkea ilmaantuvuus

Verenluovutuksessa on nyt pidettävä maskia ja allerginenkin nuha estää luovutuksen – Luovuttajia tarvitaan kuitenkin yhä joka päivä

Kevään ylioppilaskirjoitukset pyörähtivät käyntiin äidinkielen lukutaidon kokeella – "Keskittyminen pienemmässä ryhmässä on helpompaa"

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut