Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Yksikään lääkäri ei kysynyt, miksi Leeni Peltonen ei saa nukuttua – lopulta hän alkoi etsiä uusia ratkaisuja itse

Hyvinvointi: Leeni Peltosen unettomuutta tutkittiin vuosien ajan, mutta yksikään lääkäri ei koskaan kysynyt, mistä unettomuus johtuu. Hän oli käyttänyt unilääkkeitä jo vuosien ajan, kun hän alkoi etsiä unettomuutensa hoitoon uusia ratkaisuja.

Harrastus: Sainko kahdeksan tuntia unta? Entä soitinko pianoläksyn ja opiskelinko ranskaa? Muun muassa nämä seurannat espoolainen Emma Ollila, 17, täyttää joka ilta bujoonsa. Näköislehti kertoo, mistä bujoilussa on kyse.

Elämänhallinta: Mitä tehdä, kun nautintoaineiden tai viihteen käyttö alkaa tuntua ikävältä ja pakonomaiselta? Voi vaikka kokeilla dopamiinipaastoa. Kalifornian Piilaaksossa keksityn paaston aikana kieltäydytään koukuttavista elämyksistä ja puhdistetaan mieli ja keho kaikesta törystä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Nikotiinipussit.com

Nikotiinikorvaushoito-tuotteiden suosio Suomessa kasvaa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut