Pauli Reinikainen toivottaa hyvää naistenpäivää Ykslammen avannosta: "Runon lausuminen kylmässä vedessä oli yllättävän haastavaa" – Katso video!

Kuntopiiskurinakin tunnettu Pauli Reinikainen halusi naistenpäivän kunniaksi tehdä runon ja lausua sen Hausjärven Ykslammen avannossa. Marko Kekki

Marko Kekki

Riihimäkeläinen Pauli Reinikainen hurahti avantouintiin toissa talvena. Ensin pulahtelu oli satunnaista, mutta nopeasti avantouinnista tuli talviajan viikoittainen harrastus.

– Suosittelen avantoa kaikille, joille se terveyden puolesta on mahdollista. Lääkäriä kannattaa konsultoida, jos on epävarma kylmäaltistuksen mahdollisista riskeistä, Reinikainen sanoo.

Kuntopiiskurinakin tunnettu mies halusi maanantaina 8. maaliskuuta vietettävän naistenpäivän kunniaksi tehdä runon ja lausua sen Hausjärven Ykslammen avannossa. Videon hyisestä suorituksesta voit katsoa tästä.

– Runon lausuminen kylmässä vedessä oli yllättävän haastavaa. Yritin peitellä tehtävän haasteellisuutta ja näyttää uskottavalta, mutta kuten videostakin näkyy, niin mies alkoi viilentyä heti alkumetreillä, Reinikainen muistelee.

Yleensä Reinikainen viihtyy avannossa vain lyhyen pulahduksen verran, mutta runoa lausuessaan hän joutui seisomaan vedessä yli minuutin.

– Ennen kaikkea olen tyytyväinen siihen, ettei homma kaatunut jo alkumetreillä runon kirjoittamiseen. En tarkalleen muista, mistä idea pälkähti päähäni, mutta vakuutuin siitä välittömästi.

Reinikaisen mielestä miehen pitää olla hieman vanhanaikainen ja muistaa naista säännöllisesti kukilla, miksei myös itse väsätyllä runolla.

– Jos et saa naistasi avannon äärelle, runon voi lausua myös kotioloissa, Reinikainen vinkkaa.

Mutta millaiset ovat Pauli Reinikaisen terveiset naisille naistenpäivänä 2021?

– Naisille sanoisin, että kyllä me miehet teitä arvostamme, vaikka emme aina muistakaan sitä kertoa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut