Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Pekka von Cräutleinin piti olla sitkeä ennen kuin professori Bluffo alkoi naurattaa – "Pikku hiljaa se rupesi taittumaan"

Huumori: Pekka von Cräutlein eli professori Bluffo on naurattanut ihmisiä yli 50 vuotta. Taidon oppimiseen on tarvittu jääräpäisyyttä ja sitkeyttä.

– En tiedä, miksi naurattaminen oli (aluksi sirkuksen lavalla) niin vaativaa. Ihmisethän olivat sirkuksessa viihtymässä. Mutta pikku hiljaa se rupesi taittumaan, kun jatkoin uskollisesti. Ihmiset ovat hirveän tarkkoja siitä, onko lavalla tosissaan.

Akatemia: Kaksi vuotta sitten Tua Forsström eli passiivista elämänvaihetta. Yllätyspuhelu muutti kaiken – se vei hänet päättämään Nobel-palkinnoista.

Talous: Rahaa maailmassa riittää, mutta se jakautuu epätasaisesti. Jos kaikki maailman rahat jaettaisiin kaikkien maapallon asukkaiden kesken, summa vaihtelisi 850 dollarista 12 000 dollariin. Kyse on siitä, mikä lasketaan rahaksi.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut