On Air taas Poikkeusklubi-kulttuurikanavaksi Hyvinkäällä – luvassa livestriimejä ja tallenteita

Hyvinkään kaupungin Poikkeustilaklubi-kulttuurikanava viettää pian yksivuotissyntymäpäiväänsä.

Kesäkuussa, poikkeustilan päätyttyä kanava vaihtoi nimensä ON AIR Hyvinkääksi, mutta nyt uuden poikkeustilan alettua livestriimejä ja kulttuuritallenteita tarjoava, Hyvinkään kulttuuripalveluiden tuottama kulttuurikanava palaa juurilleen ja löytyy sosiaalisesta mediasta jälleen ristimänimellään.

Kanavan lähetykset ovat katsottavissa maksutta Poikkeustilaklubin Facebook-sivulla sekä Hyvinkään kaupungin Youtube-kanavalla.

– Lähetysten katsominen ei vaadi rekisteröitymistä, mutta kommentoimaan ja virtuaalisen keskustelupalstan yhteisöllisyyttä nauttiakseen rekisteröityminen tarvitaan, kaupunki tiedottaa.

Pian sadan lähetyksen rajaa kolkutteleva kulttuurikanava juhlisti helmikuussa ystävänpäivää, laskiaista, hyvinkääläistä urheilukansaa ja Kalevalan päivää.

Nämä, kuten valtaosa klubin ja ON AIR Hyvinkään lähetyksistä ovat katsottavissa edelleen.

Maaliskuussa kanavan tarjonta avautuu entisestään, kun se lanseeraa uuden duunis töis -minidokumenttisarjan.

– Maaliskuun ensimmäisestä päivästä alkaen aina maanantaisin kello 12 julkaistaan uusi jakso, jossa tutustutaan hyvinkääläisten työpaikkojen takahuoneisiin ja eri alan ammattilaisten arkipäiviin, korona-ajan haasteita unohtamatta, kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Torstaina 4.3. klo 18.00 kuullaan Inka Tuomisen esitys ”Väärin lakkoiltu?” Hyvinkään villatehtaan lakosta vuonna 1901. Yhteistyössä Hyvinkään kaupunginkirjaston kanssa tuotettu ilta lähetetään suljetusta Hyvinkääsalista, joka toimii kevään ajan kanavan kotipaikkana.

Poikkeustilaklubilla juhlitaan tangolegenda Astor Piazzollan 100-vuotissyntymäpäivää torstaina 11.3., jolloin estradille nousee Tango del norte Sami Pirttilahden johdolla. Tangon pyörteisiin heittäytyy myös argentiinalaisen tangon huippupari Maria ja Pasi Laurén.

Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä perjantaina 19.3. Hyvinkääsalissa vierailee laulukollektiivi Sabrina ja Saarten tyttäret.

Lauantaina 13.3. kanavalla juhlistetaan talvisodan päättymispäivää.

Keskiviikkona 24.3. Hyvinkään ja Tuusulan kirjastojen yhteinen Tyttökirjaklassikot-keskustelusarja saa jatkoa, tällä kertaa Laura Ingalls Wilderin ja rakastetun ”Pieni talo”-kirjasarjan merkeissä.

Kanava juhlii syntymäpäiväänsä juhlalähetyksellä, joka nähdään aprillipäivänä 1.4. kello 18 alkaen.

Striimatut keikat ovat tulleet jäädäkseen – onnistunut livestriimaus vaatii hyvää suunnittelua

Hyvinkään Orkesterin uudenvuodenaaton konsertti kuullaan verkossa – ensiesitys torstaina kello 18

Koronakevään suosituille striimeille jatkoa – On air Hyvinkää -joulukalenteri nostattaa joulutunnelmaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut