Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Hyvinkään uusi museojohtaja tulee Järvenpäästä – "Radanvarsikaupunkien historia ja ilmiöt ovat tuttuja"

Tuomas Ravea aloittaa huhtikuussa Hyvinkään museopalveluiden johtajana. Hyvinkään kaupunki

Uudeksi Hyvinkään museopalveluiden johtajaksi on valittu filosofian maisteri Tuomas Ravea. Hän aloittaa tehtävässään huhtikuun alussa.

Ravea toimii Hyvinkään taidemuseon ja kaupunginmuseon hallinnollisena johtajana sekä vastaa kaupunginmuseon sisällöistä.

Ravea siirtyy Hyvinkäälle Järvenpään taidemuseolta, jossa hän on työskennellyt amanuenssina ja va. museopalveluiden päällikkönä.

– Keski-Uudenmaan radanvarsikaupunkien historia ja ilmiöt ovat tuttuja työurani varrelta, Ravea sanoo kaupungin tiedotteessa.

– Hyvinkään museopalveluiden muodostaman kokonaisuuden johtaminen on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä.

Museopalveluiden johtajan tehtävään oli 15 hakijaa.

Ravean edeltäjä, Hyvinkään museopalveluiden va. johtajana ja kaupunginmuseon intendenttinä toiminut Susanna Eskola on valittu tiimivastaavaksi Helsingin kaupunginmuseon näyttely- ja tapahtumatoimintaan.

– Ravealla on vankka kokemus museoalan tehtävistä ja johtamistehtävistä sekä taiteen, taidehistorian ja historian laaja tuntemus, kommentoi sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen valintapäätöstä.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut