Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Postille uusi vaihtoehto: Paketin saa postiluukkuun nyt myös Matkahuollolta

Posti on saanut uuden kilpailijan kotiovelle toimitettavissa paketeissa: Matkahuolto toimittaa tästä päivästä lähtien pieniä paketteja myös suoraan postiluukkuihin ja -laatikoihin.

Matkahuolto toteuttaa palvelun yhteistyössä Jakeluyhtiö Suomi Oy:n kanssa. Paketit jaetaan pääsääntöisesti aamun sanomalehtien mukana, pääkaupunkiseudulla päiväjakeluna. Paketin luvataan sujahtavan luukusta 2–4 vuorokauden sisällä sen lähettämisestä.

– Korona on kasvattanut verkkokaupan suosiota kiihtyvällä tahdilla ja yhä useampi kuluttaja valitsee verkkokaupassa kotiinkuljetuksen. Olemme pilotoineet luukkuun jakelua lähes vuoden verran The Other Danish Guy -verkkokaupan kanssa. Nyt tuomme vaihtoehdon myös kuluttaja-asiakkaidemme saataville. Laajennamme palvelua kevään kuluessa edelleen myös muiden verkkokauppa-asiakkaidemme ja paketteja lähettävien yritysasiakkaidemme käyttöön, kertoo tiedotteessa Matkahuollon pakettipalvelujen johtaja Kati Nevalainen.

Jakelualue kattaa muun muassa pääkaupunkiseudun, Turun, Kuopion ja Oulun.