Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Epidemiologi Anthony Fauci kertoo nyt, millaista oli työskentely Donald Trumpin kanssa koronakriisin keskellä

Uutiset: Useat Mediatalo Keskisuomalaisen lehdet alkavat nyt tarjota lukijoilleen New York Timesin ja Frankfurter Allgemeine Zeitungin parhaimpia artikkeleita suomeksi käännettynä.

Anthony Fauci on Yhdysvaltain johtava tartuntatautiasiantuntija ja seitsemän presidentin neuvonantaja. Tänään julkaistussa The New York Timesin erikoishaastattelussa hän kertoo, millaista työskentely Donald Trumpin kanssa koronakriisin keskellä oikeasti oli.

Urheilu: Lassi Kokkonen on heittäytyjä, Saaga Bruun harkitsevampi ja päättäväinen. Kilpatanssissa yhdistelmä toimii, sillä pari on voittanut junioriluokissa useita Suomen mestaruuksia.

– Jotkut ovat kysyneet, että eikö harmita, kun muut nuoret pitävät hauskaa, ja me vain treenataan. Mutta moniko meidän ikäinen on käynyt 20 eri maassa harrastuksen ansiosta, Kokkonen kysyy.

Koululiikunta: Peruskoulun liikuntatunneilla ei ole enää pakko opettaa hiihtoa. Kaikissa Suomen kouluissa se ei ole lumen puutteen takia mahdollistakaan.

Liikkumisesta lumella ei silti ole tarkoitus luopua, pikemminkin päinvastoin. Opetushallituksessa ja opettajakoulutuksessa ajatellaan, että iloisen kokeilemisen kautta koululaiset välttävät hiihtoinhon.

Adoptiot: Suomeen adoptoitiin viime vuonna vain 27 lasta ulkomailta. Määrä on alhaisin vuosikymmeniin. Koronan vuoksi osa perheistä on odottanut hakumatkalle pääsyä yli vuoden.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!