Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Miksi Pasilaan tulevat pilvenpiirtäjät ovat niin poikkeuksellisia? Paljonko Suomessa on aatelisia? Näköislehti kertoo vastaukset!

Uutiset: Helsinkiin Pasilaan suunnitellut pilvenpiirtäjät tulevat olemaan poikkeuksellisia koko maailman mittakaavassa. Noin 200 metrin korkeus on toki kaukana Euroopankin ennätysluvuista, mutta kolmion muotoisia torneja ja niiden julkisivun yksityiskohtia näkee harvemmin.

Aateliset: Kiinnostus suomalaisten aatelissukuja kohtaan on tällä hetkellä varsin suuri. Ritarihuoneen kamreeri Johan von Knorring tuntee suvut perinpohjaisesti.

– Aatelissukuja on maassamme ollut kaikkiaan 357, mutta niistä on vuosisatojen varrella sammunut yli puolet, von Knorring laskee.

Hyvinvointimatkailu: Korona on vienyt kylpylöiltä asiakkaat. Naantalin kylpylästä vastaavan Sunborn Sagan toimitusjohtaja Riikka Kuusniemi kaipaa rajoitusohjeisiin selkeämpää viestintää. Epäselvyys jättää asiakkaat kotiin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!