Keusoten 25.1. luvut: kuusi uutta koronatartuntaa – ilmaantuvuus nousussa

Koronatartuntojen ilmaantuvuus on nousussa Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän kuntien alueella. Ilmaantuvuusluku on nyt 48,5 tapausta 100 000 kohti kahden viikon jaksolla.

Keusote kertoo tiedotteessaan, että myös viikkokohtaiset tartuntamäärät ovat olleet nousussa.

Maanantaina 25.1. alueella on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa. Niistä kaksi on Järvenpäässä, kolme Nurmijärvellä ja yksi Tuusulassa.

Tartuntalähteinä ovat olleet työpaikka, jatkotartunta perhepiirissä ja ystäväpiiri, mutta kaikkia tapauksia ei voida jäljittää. Keusoten mukaan tartunnan saaneista kaksi oli ennestään karanteenissa.

Nurmijärvellä Onnenkimpaleen Heikari-palvelutalossa on todettu koronatartunta ja Crosfit Järvenpäässä on ollut mahdollisia korona-altistumisia.

Koronatartuntoja on Keusoten alueella todettu nyt yhteensä 1336. Hyvinkäällä tartuntoja on todettu 290, Järvenpäässä 342, Mäntsälässä 106, Nurmijärvellä 334, Pornaisissa 26 ja Tuusulassa 238.

Keusoten alueella karanteeniin on asetettu tänä vuonna 623 henkilöä – muitakin kuin Keusoten asukkaita. Tällä hetkellä karanteenissa on 401 Keusoten asukasta.

Koronanäytteenotto on vilkastunut: viikolla 3 otettiin 1653 näytettä enemmän kuin viikolla 2.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut