Hyvinkäällä varmistui torstaina yksi koronatartunta – Riihimäen seudulla kaksi uutta tapausta

Hyvinkäältä varmistui torstaina yksi uusi koronatartunta, Riihimäen seudulta niitä varmistui keskiviikkona kaksi. Timo Mustalampi

-

Yksi uusi koronatartunta Hyvinkäälle ja kaikkiaan kahdeksan uutta tartuntaa Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän alueelle varmistui torstaina valmistuneissa testeissä.

Osa tartunnoista tapahtui perhepiirissä ja sairastuneet olivat valmiiksi karanteenissa. Muita tartuntalähteitä olivat työpaikka ja ulkomaanmatka. Osaa tartunnoista ei kuntayhtymän mukaan saa jäljitettyä

Koronaan on keväästä lähtien sairastunut 287 hyvinkääläistä. Sote-kuntayhtymän alueella koronatapauksia on kaikkiaan 1 305.

Riihimäen seudulla todettiin keskiviikkona kaksi uutta tartuntaa. Koko Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä varmistui yhteensä seitsemän koronatapausta.

Uusista tartunnan saaneista yksi on sairaanhoitopiirin mukaan sairastunut karanteenin aikana, kahden tartunta on peräisin muualta Suomesta ja neljän tartuntaketju on epäselvä.

Torstaihin mennessä Kanta-Hämeessä on todettu kaikkiaan 786 tartuntaa.

Hämeenlinnassa ravintola Albertin kellarissa on tapahtunut mahdollinen joukkoaltistuminen lauantaina 16.1. kello 19–22.30. Sairaanhoitopiiri kehottaa asiakkaita tarkkailemaan terveydentilaansa ja hakeutumaan testiin, jos oireita ilmenee.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut