Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Riihimäen kaupunki järjestää tammikuussa ohjattua ulkoliikuntaa – tarjolla esimerkiksi ilmaisia porrastreenejä, kahvakuulailua ja kävelylenkkejä

Riihimäen kaupungin liikunta- ja hyvinvointikeskuksen kevätkauden ohjattu liikunta on aloitettu ulkoliikuntana pienryhmissä ja etäohjauksena. Ohjaukset jatkuvat 29.1. asti.

Kevyttä mäkitreeniä tehdään maanantaisin kello 10–10.45. Tapaaminen on Riihimäen keskusurheilupuistossa kevyen liikenteen väylällä portaiden luona. Ryhmään mahtuu korkeintaan yhdeksän osallistujaa. Mäkitreeniä on tarjolla myös torstaisin kello 15–15.45. Silloin luvassa reippaampaa harjoittelua.

Kahvakuulaharjoittelua on tarjolla tiistaisin kello 15–15.45 ja tapaaminen on Urheilutalon sisäpihalla. Kahvakuulan voi lainata ohjaajalta tai ottaa oman mukaan. Ryhmään mahtuu korkeintaan yhdeksän.

Kunnon reitti -kävelylle pääsee keskiviikkoisin kello 10. Lenkillä mukana on kaksi ohjaajaa, ja jokainen valita rauhallisemman tai reippaamman tahdin. Myös kävelylenkin keston voi itse määritellä. Tapaaminen tapahtuu Kunnon reitin aloituspaikalla Hirsimäen kiertoliittymän vierestä kevyen liikenteen väylältä tai voit tulla mukaan reitin varrelta. Enintään 18 osallistujaa mahtuu mukaan. Samalle kävelyreitille pääsee myös torstaisin klo 14.

Keskiviikkoisin on tarjolla myös luontoliikuntaa vaihtuvin teemoin: 20.1. Hatlamminsuon kävelyretki (tapaaminen Tapiolan / Kiskon majalla, Hiihtomajantie 105, makkaranpaistomahdollisuus) ja 27.1. keskusurheilupuiston kiintorastit (tapaaminen uimahallin pääovella, Salpausseläntie 16). Kookontuminen on kello 13.

Facebook-liven kautta järjestetään lihaskuntojumppa perjantaina kello 10–10.30 ja kehonhuolto kello 10.45–11.15. Ohjausta pääsee seuraamaan Riihimäen kaupungin liikunta- ja hyvinvointikeskuksen Facebook-sivulla.

Pienryhmät ovat avoimia ja maksuttomia, eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista.