Kaksi henkilöautoa ja rekka kolaroivat moottoritiellä Hyvinkäällä – pelastuslaitoksen mukaan olemassa oli ainekset suureen onnettomuuteen

Pelastuslaitoksen mukaan olemassa oli ainekset suurempaankin onnettomuuteen.

Kuvituskuva. Sirkku Aalto

Kolmostiellä Hyvinkään eteläisen liittymän kohdalla tapahtui kolmen auton kolari keskiviikkona.

Pelastuslaitos sai hälytyksen pohjoiseen menevien ajokaistalla tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta päivällä hieman ennen kello puoli kolmea.

Paikalla käyneen pelastuslaitoksen yksikön mukaan onnettomuus sai alkunsa, kun ohituskaistaa ajanut pieni henkilöauto alkoi tuntemattomasta syystä pyöriä. Tästä johtuen se lähti luisumaan kohti vieressä ajanutta rekkaa, jonka kuljettaja huomasi tilanteen ja hän painoi jarrut pohjaan.

Tästä huolimatta henkilöauto törmäsi rekkaan, mutta molempien nopeudet olivat jo ehtineet laskea. Molemmat pysähtyivät paikalleen.

Takaa tulleen toisen henkilöauton kuljettaja ei kuitenkaan havainnut rekan kanssa törmännyttä pientä henkilöautoa, vaan hän puolestaan törmäsi tähän.

Pelastuslaitoksen mukaan pienen henkilöauton kuljettaja valitteli hieman niskakipuja, joten hänet toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

– Tässä olisi ollut ainekset suurempaankin onnettomuuteen, mutta tällä kertaa selvittiin onneksi säikähdyksellä, pelastuslaitokselta kommentoidaan.

Pelastuslaitoksen mukaan ajokeli moottoritiellä on erittäin huono. Tien pinta on jäinen, jonka lisäksi kova sivutuuli haittaa ajoneuvon hallintaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut