Kirpputoreille on aina tilaa – Jasminellaan voi myös lahjoittaa tavaraa

Kierrätys: Hyvinkäälle avattiin uusi itsepalvelukirpputori.

Citykirppis Jasminella pyörii yrittäjä Jasmin Liljamon lisäksi kahden myyjän Miia Jaukan (vas.) ja Marjut Saaren (oik.) voimin. – Olen saanut myös paljon neuvoja ja apua lähipiiriltäni, mitä kaikkia käytännön asioita on otettava yritystä perustaessa huomioon. Yksin en olisi saanut tätä aikaiseksi, Liljamo kiittelee. Mia Lagström

Mia Lagström

Citykirppis Jasminellan Hyvinkäälle vuodenvaihteessa yhdessä puolisonsa Miiku Leppäkosken kanssa perustanut Jasmin Liljamo kertoo olevansa hieman hämmentynyt, että hän päätyi kirpputoriyrittäjäksi.

– Olen perinyt yrittämisen äidinmaidossa, sillä molemmat vanhempani ovat yrittäjiä. Tästä huolimatta olen aina sanonut, että minusta ei tule koskaan yrittäjää. Kun korona vei työt, oli pakko keksiä jotain, Liljamo kertoo hymyillen.

Hänen mukaansa vaikka takana on vasta muutamia päiviä, on tuore kirpputori saanut jo paljon kiitosta ja hyvää palautetta.

– Kirpputorien asiakkaat tykkäävät kierrellä, joten uusille kirpputoreille on aina tilaa.

Liljamoa kiehtoo kirpputoreissa tärkeä asia. Kirpputoreilta voi ostaa hyvää käyttötavaraa ja vaatetta edulliseen hintaan.

Samalla tavara, joka on jäänyt käyttämättä, menee tarpeeseen ja saa uuden kodin.

Otamme mielellämme vastaan asiakkaiden toiveita.

– Vilpittömästi toivon, että tällainen tavara saataisiin kiertoon, ettei se jäisi nurkkiin notkumaan tai vallan heitettäisi pois.

Toinen kirpputorin myyjistä Miia Jaukka kertoo arvostavansa myös sitä, että paikalla tehdään hyväntekeväisyyttä.

Jasmin Liljamo on tarjonnut kirpputoriltaan ilmaisen myyntipöydän Viipurin Koirat ry:lle. Kirpputori tukee myös Hope ry:n toimintaa lahjoittamalla vähävaraisille perheille muun muassa vaatteita ja leluja.

– Jos pöydän vuokraajilta jää tavaraa, voivat he halutessaan lahjoittaa tavaran jompaankumpaan kohteeseen. Olemme saaneet tavaraa myös asiakkailta lahjoituksena, mikä on hieno asia, Liljamo kiittelee.

Myyntipöydän voi vuokrata paikalta niin pitkäksi aikaa, kun on tarvetta. Moni aloittaa kahdella viikolla ja jatkaa tarpeen mukaan.

Peruspöydän ja rekin lisäksi kirpputorilta löytyy erilaisia osastoja, kuten talvivaatteet, kengät ja laukut, äijätori, lastenosasto, taide, matot ja elektroniikka.

Pöydänvuokraajat saavat pöytävuokran hinnalla laittaa tavaroitaan myyntiin myös näille osastoille.

Kirpputorilta löytyy myös kahvila. Lapsille on leikkihuone, jossa voi vaihtaa pienokaiselle vaipan ja lämmittää ruokaa mikrossa.

– Otamme mielellämme vastaan asiakkaiden toiveita ja kehitysehdotuksia, Liljamo kertoo.

Kirpputorit

Uusi itsepalvelukirppis

Hyvinkäällä aukesi 1.1.2021 uusi itsepalvelukirpputori.

Citykirppis Jasminella toimii osoitteessa Hämeenkatu 21–23.

Kirpputori palvelee ti–pe klo 10–18 ja la–su klo 11–15.

Pöytien, rekkien ja hyllykköjen lisäksi tavaraa voi laittaa myyntiin eri osastoille, kuten lasten osastolle, taideosastolle tai vaikka äijäkirpparille. Tarjolla on myös lukittavia vitriinejä kassan läheisyydestä.

Lisää tietoa löytyy osoitteesta www.citykirppisjasminella.fi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut