Riihimäellä yksi uusi koronavirustartunta – sairaanhoitopiirin alueella yhteensä kuusi uutta tartuntaa

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella todettiin sunnuntain aikana kuusi uutta koronavirustartuntaa. Sairaanhoitopiiri tiedotti asiasta maanantaiaamuna.

Tartunnoista yksi löytyi Riihimäen seudulta. Loput viisi löytyivät Hämeenlinnan seudulta.

Sairaanhoitopiirin mukaan yksi tartunnoista on peräisin ulkomailta ja lentokenttätestissä todettu. Kahden osalta tartuntaketju on saatu selvitettyä, mutta epäselviä paikallisia tartuntoja on niin ikään kaksi. Kahden potilaan tartunnanjäljitystä ei ole vielä ehditty aloittaa.

Maanantaihin 21. joulukuuta mennessä Kanta-Hämeen alueella on nyt todettu yhteensä 622 koronavirustartuntaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tiedottaa myös, että maanantaina 14. joulukuuta Hämeen Linnan puodissa kello 17 aikaan olleet henkilöt ovat mahdollisesti altistuneet koronavirustartunnalle.

Myös tiistaina 15. joulukuuta kello 15-18 välillä tartuttava potilas on kiertänyt seuraavissa liikkeissä Hämeenlinnassa: Kantolan kellari -kirpputorilla, Kirpputori Portobellossa, Kirppis Hermanilla ja Hämeensaaren Tokmannilla.

– Näissä paikoissa ko. aikoina olleita henkilöitä pyydetään tarkkailemaan terveydentilaansa huolellisesti ja hakeutumaan testiin, jos koronainfektion oireita ilmenee, sairaanhoitopiiri tiedottaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut