Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Influenssarokotteet loppumassa Keusoten alueella – jäljellä olevat varattu riskiryhmäläisille

Influenssarokotteet Keusoten alueella ovat loppumassa, ja jäljellä olevat rokotteet ovat varattu vain riskiryhmään kuuluville. Kuntayhtymä tiedotti asiasta tiistaina.

Tiedotteen mukaan influenssarokotteita saatiin Keusoten alueelle vain pieni erä lisää, eivätkä lisätilaukset ole enää mahdollisia.

– Jäljellä olevat rokotteet annetaan Keusoten palveluissa oleville riskiryhmään kuuluville asiakkaille, joiden rokottamista jatketaan niin kauan kuin rokotteita riittää. Jo annettuja ajanvarausaikoja voidaan joutua perumaan, kuntayhtymän tiedotteessa todetaan.

Riskiryhmään kuuluvat neuvolan asiakkaat voivat vielä tiedustella rokotusaikaa neuvolan puhelinpalvelusta, p. 019 226 0128 tai pyytää rokotetta vastaanoton yhteydessä. Muilta osin influenssarokotusten ajanvaraukset on suljettu tältä influenssakaudelta.

Keusoten alueella on influenssarokotuksia annettu tähän mennessä kaikkiaan 44 250 kappaletta. Tiedotteen mukaan se on jo nyt 7100 rokotetta enemmän kuin koko viime influenssakaudella.

– Alun perin Keusotessa suunniteltiin jopa 60 000 henkilön rokottamista, mutta tähän ei valitettavasti päästy rokotteiden saatavuusongelmasta johtuen, tiedotteessa sanotaan.