Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Waseem Khan tutki kiinteistömuuntamojen lähellä asuvien syöpätilastoja – tulokset osoittavat, että lisää tutkimusta tarvitaan

Hyvin pientaajuisten magneettikenttien ja tietyn verisyöpätyypin välillä näyttää olevan yhteys. Tämä ilmeni Itä-Suomen yliopistossa tehdyssä väitöstutkimuksessa. Samalla esimerkiksi aivosyöpiin magneettikentillä näyttäisi olevan suojaava vaikutus.

Apurahatutkija Waseem Khan tutki esimerkiksi kerrostaloissa käytössä olevien kiinteistömuuntamojen lähellä asuvien syöpätilastoja. Tulokset osoittavat, että lisää tutkimusta aiheesta on syytä tehdä.

Uutiset: Sote-uudistus on viimein menossa eduskuntakäsittelyyn. Uudistuksen tavoitteena on muun muassa kaventaa hyvinvointi- ja terveyseroja, turvata laadukkaat palvelut, parantaa palvelujen saatavuutta ja hillitä julkisen talouden kustannusten kasvua.

Sotakirjeet: Rakkaus kannatteli Riitta Luostarisen vanhemmat läpi sotavuosien, mutta lopuksi jäi vain suuri suru. Luostarinen löysi sota-ajan kirjeistä tuntemattomiksi jääneet vanhempansa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!