Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Waseem Khan tutki kiinteistömuuntamojen lähellä asuvien syöpätilastoja – tulokset osoittavat, että lisää tutkimusta tarvitaan

Hyvin pientaajuisten magneettikenttien ja tietyn verisyöpätyypin välillä näyttää olevan yhteys. Tämä ilmeni Itä-Suomen yliopistossa tehdyssä väitöstutkimuksessa. Samalla esimerkiksi aivosyöpiin magneettikentillä näyttäisi olevan suojaava vaikutus.

Apurahatutkija Waseem Khan tutki esimerkiksi kerrostaloissa käytössä olevien kiinteistömuuntamojen lähellä asuvien syöpätilastoja. Tulokset osoittavat, että lisää tutkimusta aiheesta on syytä tehdä.

Uutiset: Sote-uudistus on viimein menossa eduskuntakäsittelyyn. Uudistuksen tavoitteena on muun muassa kaventaa hyvinvointi- ja terveyseroja, turvata laadukkaat palvelut, parantaa palvelujen saatavuutta ja hillitä julkisen talouden kustannusten kasvua.

Sotakirjeet: Rakkaus kannatteli Riitta Luostarisen vanhemmat läpi sotavuosien, mutta lopuksi jäi vain suuri suru. Luostarinen löysi sota-ajan kirjeistä tuntemattomiksi jääneet vanhempansa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut