Groovepussien ruoka-apu menee suoraan riihimäkeläisiin pöytiin – keräyspisteet tänä vuonna Keskuskirkolla ja Temppelikadulla

Groovepussin pakkaamiseen voi osallistua perheen pieninkin. Heiskasen perheen tytär näyttää mallia Groove Familyn FB-sivulla olevassa videossa. Ote Groove Familyn keräysvideolta

Pia Lyy

Groovepussi -ruokakeräys alkaa Riihimäellä keskiviikkona 9. joulukuuta.

Grooveimmista joululauluista tuttu hyväntekeväisyyskuvio on tänä vuonna erilainen kuin ennen.

Keräyspisteet ovat Riihimäen Keskuskirkon edustalla keskiviikosta torstaihin kello 16–19 ja Temppelikatu 11:n eli Liiterin edustalla perjantaina 11.12. kello 12–14.

– Valitettavasti emme voi nyt kutsua kirkkoon sisälle kuuntelemaan Grooveimpia joululauluja, sanoo Janne Yrjölä Groove Familystä.

Groovepussien ruoka-apu menee suoraan riihimäkeläisille vähävaraisille.

Tänä vuonna muovipussiin pakataan kahvia, teetä, karkkia, keksiä, säilykkeitä ja leivonta-aineita – mutta ei hernekeittoa tai vehnä- tai sämpyläjauhoja.

– Pussien sisältö on tarkentunut palautteiden perusteella. On kiva antaa ihmisille jotain sellaista, mitä he tarvitsevat tai mikä on ehkä heille hiukan ylellisyyttä, Yrjölä muotoilee.

– Perheen yhteinen touhuidea voisi olla se, että kootaan groovepussia jollekin sellaiselle, jolla ei ole jouluruokaa.

Mukaan voi pakata myös pienen jouluyllätyksen.

Riihimäen seurakunnan diakoniatyö välittää ruoka-avun perille.

Grooveimmat joululaulut nähdään tänä vuonna livestriimauksena 16. joulukuuta. Lähetyksen aikana tulee vinkit etälahjoituksiin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut