Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Joulumaa avautuu Willassa lauantaina, mukana Joulupukki ja tontut – ikkunoissa seikkailee hahmoja tuntureilta ja lapsuuden jouluista

Benita Kivistö on rakentanut Willan joulumaan ikkunasomisteet kierrätysmateriaaleista ja lahjaksi saaduista koristeista. Kuvassa asetelma on vielä tekovaiheessa. Benita Kivistö

Pia Lyy

Willan Gallerian ikkunoihin Hyvinkäälle tulee lauantaina 5.12. joulumaa, jonka somistukset on tehnyt Kulkuriteatterin Benita Kivistö.

Kauppakeskuksen 3. kerroksen joulumaassa on kymmeniä pieniä yksityiskohtia. Toisessa ikkunassa ollaan lappalaiskylässä. Toisessa palataan lapsuuden jouluihin.

– Sellaisena minä muistan lapsuuden joulut, hopeisina, kultaisina, valkoisina ja lumisina, Kivistö tunnelmoi Willan tiedotteessa perjantaina.

Joulumaa on esillä loppiaiseen asti.

Joulupukki, Joulumuori ja tonttujoukko vierailevat Willan Galleriassa avajaislauantaina 5.12. kello 12–15.

Pukin tapaa myös 12.–13.12. ja 19.–20.12. klo 12-15.

– Tänä vuonna pukin syliin ei pääse, ja mahdolliset valokuvatkin pääsee ottamaan vain etäältä, kertoo Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty.

Ostosreissun ohessa voi jättää pukille lahjatoiveet tai tervehdykset. Kävijöitä opastetaan koronaturvallisuudessa. Sairaana ei saa tulla paikalle.

– Muutenhan kaikki maailman lapset ovat vaarassa jäädä ilman lahjoja jouluaattona.

Joulupukki lukee lahjatoiveet ja tervehdykset On Air Hyvinkään Joulupukin Hyvinkää-linja -lähetyksissä 15. ja 22. joulukuuta.

Muina aikoina niitä voi jättää Willansillan postilaatikkoon.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut