Näköislehdessä tänään: Sairaalapappi kohtaa kipua, kärsimystä, iloa ja rakkautta – "Tuntuu ihmeelliseltä, että olen päätynyt tähän"

Eija Majasaari ei tiennyt vielä nuorena haluavansa papiksi. Sitten pysäyttävät asiat ohjasivat hänet suuntaan, joka johti sairaalapapin ammattiin. Nyt hän kokee nimenomaan tämän kutsumuksekseen.

– Tuntuu kuin olisin mennyt tätä työtä kohti luontevasti. Samalla tuntuu ihmeelliseltä, että olen päätynyt tähän, hän sanoo.

Netti: Monet Suomen ensimmäisen aallon nettisivuista tulivat tänä vuonna 25 vuoden ikään. Www ja internet tekivät vuonna 1995 läpimurtonsa Suomessa, vaikka netissä olivatkin vasta innokkaimmat.

Sukellus sanomalehtien arkistoihin paljastaa, millaisena netti tuolloin suomalaisille näyttäytyi. Tiedon määrää ihasteltiin, törkypornoa pelättiin.

Adventti: Jouluvaloinnostus voi kasvaa mittasuhteisiin, joissa piha tuikkii kymmeniätuhansia valoja. Tänä vuonna oman pihan ja sen laittamisen merkitys on monelle entisestään kasvanut.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut