Hyvinkää teki lisää koronarajoituksia – muun muassa yleisöluisteluvuorot keskeytetään ja Uimalan sekä Urheilupuiston kuntosalit suljetaan

Hyvinkään kaupunki teki lisää koronarajoituksia. Kuvituskuva. Toni Forssell

Keusoten alueella siirryttiin maanantaina 23. marraskuuta noudattamaan tiukempia suosituksia ja rajoituksia koronaepidemian kiihtymisen seurauksena muun Uudenmaan tavoin.

Uudenmaan uusimpien koronarajoitusten vaikutukset näkyvät myös Hyvinkäällä.

Kaupunki tiedotti uusimmista rajoituksista tiistaina päivällä.

– Hyvinkään kaupungin osalta tämän hetken merkittävimmät muutokset palveluissa liittyvät kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluihin, vapaaseen sivistystyöhön sekä maskien käyttösuosituksiin. Lisäohjeita on todennäköisesti tulossa vielä tällä viikolla, kaupunginjohtaja Jyrki Mattila toteaa kaupungin tiedotteessa.

Hyvinkään Opiston toiminta siirtyy etäopetukseen tiistaista 24. marraskuuta alkaen, ja se jatkuu 13. joulukuuta saakka.

Mikäli opetusta ei voida antaa etäopetuksena, voidaan tiedotteen mukaan kurssien kokoontumiskertoja mahdollisesti siirtää keväälle. Kurssin yksityiskohdista tiedotetaan osallistujille suoraan.

Myös Hyvinkääsalin toiminta konserttien ja yleisötilaisuuksien osalta sekä aikuisten harrastustoiminta ovat tauolla 13. joulukuuta saakka.

Toiminnan keskeytys koskee muun muassa Hyvinkään kaupungin hallinnoimissa sisätiloissa tapahtuvaa yli 20-vuotiaiden joukkue-, ryhmä- ja kontaktilajiharrastustoimintaa.

– Käytännössä mitkään sisäliikuntatilat, salit ja jäähallit eivät ole käytettävissä yli 20-vuotiaiden toiminnassa, tiedotteessa todetaan.

Myös jäähallien yleisöluisteluvuorot keskeytetään ja Sveitsin Uimalan sekä Urheilupuiston kuntosalit suljetaan.

– Salivuokrien ja muiden maksujen mahdollisista palautuksista tehdään päätöksiä tämän viikon aikana. Liikuntapalveluiden ryhmätoiminta keskeytetään, ja ryhmille lähetetään erikseen tietoa asiasta, tiedote kertoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut