Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

K-Citymarket Riihimäki on valittu ketjun Vuoden uudistajaksi 2020 – "Tämä on koko henkilökunnallemme mahtava kiitos tehdystä työstä"

K-Citymarket Riihimäen kauppias Juuso Österman esitteli lokakuussa uutta Last Chance -hyllystöä. Pia Herme

Pia Lyy

K-Citymarket Riihimäki on valittu oman ketjunsa Vuoden uudistajaksi 2020.

Kesko tiedotti palkinnosta torstaina.

– Tämä on mahtava osoitus, että jokapäiväinen työ kaupalla kantaa myös hedelmää, iloitsi K-Citymarket Riihimäen kauppias Juuso Österman.

– Tämä on koko henkilökunnallemme mahtava kiitos tehdystä työstä. Tietysti haluamme kiittää asiakkaitamme, koska heille teemme töitä paremman kaupan eteen joka päivä.

Toinen Vuoden uudistaja on K-Citymarket Oulu Rusko.

K-Citymarket -ketju palkitsee parhaimmistonsa vuosittain.

Vuoden uudistaja -palkinto myönnetään hyvin onnistuneille ratkaisuille mm. kaupan ulkoasussa, palveluissa, valikoimissa ja ostosviihtyvyydessä.

Asiakastyytyväisyyskyselyissä K-Citymarket Riihimäen asiakkaat kehuivat uudistusta ja kaupassa asioimisen tunnelmaa.

– Erityistä kiitosta asiakkailta saavat liha- ja kalatiskit asiantuntevine henkilökuntineen ja monipuolisine tuotteineen, sushipiste ja oma leipomo. Myös kaupan runsas valikoima ja sen erikoisuudet keräävät runsaasti kehuja, Kesko tiedotti.

Vuoden parhaaksi K-Citymarketiksi 2020 valittiin K-Citymarket Helsinki Easton. Paras kalatiski 2020 oli K-Citymarket Järvenpäässä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut