Näköislehdessä tänään: Hyvinvoinnin asiantuntija ei sanele, kuinka tulisi elää – "Ei ole olemassa ruokavaliota tai elämäntapaa, joka sopii kaikille"

Bloggaaja ja kirjailija Satu Sjöholm sanoo, että hyvinvointi on jokaisen itsensä tulkittavissa. Siksi hän ei opeta muita, kuinka tulisi elää.

– Kuka ulkopuolinen voi määrittää toiselle ihmiselle tasapainoisen ja onnellisen elämän? Ei ole olemassa ruokavaliota tai elämäntapaa, joka sopii kaikille, hyvinvoinnin asiantuntija summaa.

Hyvinvoinnin teemasivuilla kerromme myös, että kaamoksesta selviämiseen on monta konstia. Joku turvautuu kirkasvaloon, toinen ravintolisiin, kolmas hakee lohtua suklaasta. Eija Myllykoskelle, 48, parasta on liikunta raittiissa ilmassa.

Matkustajalaiva Titanic upposi 108 vuotta sitten ja vei mukanaan yli 1500 uhria. Anna Sinkkonen oli yksi 20 pelastuneesta suomalaisesta – kerromme hänen tarinansa päivän näköislehdessä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut