Power avautuu Hyvinkään Willassa

Kuvituskuva Arkisto/Sauvo Jylhä

Kauppakeskus Willassa vietetään 45:nnen Power-myymälän avajaisia tiistaina 3. marraskuuta.

Kodinelektroniikkaketju Power Finland Oy työllistää Hyvinkäällä 16 henkilöä, joista 14 on uusia powerilaisia.

Power panostaa siihen, että nettikauppa ja myymäläverkosto toimivat saumattomasti yhdessä, joten asiakkaat voivat valita useista eri toimitusvaihtoehdoista itselleen sopivimman.

Eniten yrityksen nettikaupan toimitustavoista on kasvanut Click & Collect -palvelu, jota käyttämällä asiakas voi varata tuotteen netin kautta sekä tutustua ja noutaa sen myymälästä 24 tunnin kuluessa tuotteen varaamisesta.

Myymälässä on tarjolla lisäpalveluina esimerkiksi tuoteturva eri laitteille, huolenpito- ja asennuspalveluita tietokoneille ja mobiililaitteille sekä televisioiden kalibrointi.

Turvalliseen asioimiseen avajaispäivänä on panostettu paljon. Työntekijöillä on yllään kasvomaski tai visiiri, kaikille asiakkaille on tarjolla ilmainen kasvomaski ja esittelylaitteita puhdistetaan tehostetusti. Sisään myymälään päästetään kerrallaan rajattu määrä ihmisiä ja henkilökunta ohjeistaa mahdollisten jonojen muodostamisessa ja turvavälien ylläpidossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut