Hyvinkään kaupungintalolla on altistuttu koronalle – tällä viikolla Hyvinkäällä on todettu 10 uutta koronatartuntaa

Kuvituskuva. Ari Peltonen

Hyvinkään kaupungintalon tiloissa työskennelleellä henkilöllä on todettu koronatartunta. Henkilöllä on ollut kasvomaski käytössään.

Kahdella kaupungintalon työntekijällä on lisäksi todettu korona-altistuminen. Keusote on määrännyt heidät karanteeniin.

– Siltä osin kuin työtehtävät sen mahdollistavat, suositellaan kaupungin työntekijöille etätöitä, Keusoten tiedotteessa todetaan.

Viikon aikana Hyvinkäällä varmistettiin kymmenen uutta koronavirustartuntaa. Varmistettuja tapauksia on nyt kaikkiaan 128.

Syyslomaviikolla tartuntojen määrä lisääntyi kahdeksalla, kun sitä edellisellä viikolla Hyvinkäällä todettiin vain neljä uutta tartuntaa.

Koko elokuun aikana Hyvinkäällä todettiin vain kuusi uutta koronavirustartuntaa, joten syys-lokakuussa tartuntamäärien kasvu on myös Hyvinkäällä kiihtynyt.

Kaikkiaan Keusoten alueella on todettu tähän mennessä 589 koronatartuntaa. Eniten tartuntoja on todettu Järvenpäässä, missä tartuntoja on tilastoitu 178. Nurmijärvellä todettuja tartuntoja on kaksi enemmän kuin Hyvinkäällä eli 130.

Vähiten tartuntoja on Pornaisissa, missä on vain 11 todettua tartuntatapausta.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi.

Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen, p. 019 226 0099, klo 8–20.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut