Peltosaaren vanhan koulun tavarat jaossa ilmaiseksi

Peltosaaren koululta löytyy yhä monenlaista tavaraa. Tavaroita tutkimaan pääsee pääsymaksulla, jonka tuotto menee oppilaiden hyväksi. Arkistokuva Ari Peltonen

Peltosaaren vanhan koulun tyhjennys pidetään torstaina 29.lokakuuta kello 15–18.

Tavaroista ei veloiteta mitään, mutta sisäänpääsymaksuna peritään kaksi euroa per tulija. Sisäänpääsymaksutuotot käytetään oppilaiden hyväksi, todetaan kaupungin tiedotteessa.

Koulussa on vielä runsaasti askartelutarvikkeita, paperitavaraa, kirjoja, uusia oppikirjoja, toimistokalusteita, tuoleja, pöytiä, pienkoneita, pianoja ja muuta.

Tavaraa on jäänyt koululle, koska sisäilmaongelmien vuoksi tavaroita ei voitu siirtää nykyiseen kouluun Kalevantalolle.

Peltosaaren koulun sisäilmaongelmiin ei syytä löydetty. Mittaustuloksissa ei ole kuitenkaan raja-arvoja ylittäviä lukemia. Tavaroiden ottajat vastaavat tavaroiden puhdistuksesta, eikä Riihimäen kaupungilla ole vastuuta tavaroista.

Tavaroilla ei ole takuuta.

Tavaran noutaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

Kouluun pääsee sisälle C-ovesta. Kerrallaan sisällä voi olla enintään 30 henkilöä. Kasvomaskien käyttö on pakollista ja turvaväleistä on huolehdittava. Koulusta on katkaistu lämmöt ja vedet, joten vessat eivät toimi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut