Hyvinkään Sveitsin uimala avataan maanantaina – vanhat aukioloajat pysyvät ennallaan

Hyvinkään Sveitsin uimalan laajennus jatkuu vielä ensi vuoden ajan mutta jo nyt uimarit pääsevät käyttämään osaa altaista. Hyvinkään kaupunki/Teemu Heikkilä

Hyvinkään Sveitsin uimala avataan maanantaina 5.10. kello 6.30. Uimala on ollut suljettuna vajaat seitsemän kuukautta uimalan laajennustyömaan töiden vuoksi.

Uimalan rakennusurakka jatkuu edelleen pitkälle vuoteen 2021, mutta aiemmin käytössä olleen allasoston ja kuntosalien palvelut ovat tarjolla maanantaista alkaen entisten aukioloaikojen mukaisesti.

– Monet ovat odottaneet uimalan avautumista uudelleen ja on siksi hienoa, että pystymme näin tekemään. Haluan painottaa, että meidän on kuitenkin seurattava koronaviruksesta annettuja ohjeita ja että koronavirustilanne voi johtaa rajoituksiin palveluissa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla vielä tämän syksyn aikana, Hyvinkään kaupungin liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila muistuttaa tiedotteessa.

– Siksi on erityisen tärkeää, että asiakkaat noudattavat kaikkia annettuja turvallisuusohjeita sekä uimalan että kuntosalin puolella. Terveys menee nyt edellä, eli mikäli kävijämääriä joudutaan rajoittamaan, tämä tehdään kaikkien turvallisuuden varmistamiseksi.

Uimalan työmaan eteneminen on tähän asti edennyt tavoiteaikataulujen mukaan. Laajennustyömaan ensi vaiheen loppukatselmus pidettiin 30.9., jolloin saatiin lupa avata vanha allashalli käyttöön työmaan jatkuessa suojaseinän takana.

Työmaalla on nyt käynnissä elementtien asennus, joka saadaan valmiiksi lokakuun aikana. Uuden allasosaston rakentaminen jatkuu ja tavoitteena on saada koko työmaa valmiiksi vuoden 2021 aikana.

Sveitsin uimala on avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 6.30–21, keskiviikkoisin kello 12.30–21 sekä viikonloppuisin kello 10.30–19.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.