Näköislehdessä tänään: Himoshoppailija hurahti jätteettömyyteen, kun turha kuluttaminen alkoi ahdistaa – suurperheessä ostoksia on pakko harkita toisesta syystä

Kun lapsia on monta, myös kulut ovat suuret. Silloin tarvitaan taitoa venyttää penniä ja saada rahat riittämään. Lisäksi on hyötyä, jos osaa ajanhallintaa ja taloustaitoja.

Satu-Kirsi Salmela on halunnut olla pienten lastensa kanssa kotona, mutta se on tarkoittanut tulojen pienenemistä. Nyt kun hän on taas töissä, perheen rahatilanne on parempi.

Ex-himoshoppailija Iisa Manninen elää nyt zero wasten mukaan eli lähes jätteettömästi. Vinkiksi muille hän kehottaa miettimään, mitä itse hyötyy siitä, jos haluaa vähentää jätteiden tuotantoa.

– Jäin koukkuun. Olen aina ollut tosi pihi. En ole koskaan nauttinut viinilasillisista tai herkuista. Mutta on ihana tunne, kun säästyy rahaa!

Samalla ympäristö kiittää.

Kun pitkäaikaissairas lapsi aloittaa koulunkäynnin, vanhemmat voivat olla syvästi huolissaan. Kuka lasta lääkitsee koulussa?

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.