Näköislehdessä tänään: Burnout auttoi ymmärtämään, millaista elämää Liisa Laine kaipasi – harmaa arki jäi samalla taakse

Joogaopettaja Liisa Laine auttaa muita voimaan hyvin, mutta oman hyvinvointinsa aakkoset hän oppi vasta, kun paloi itse loppuun. Nyt hän ottaa rauhallisemmin.

– Halusin elämän, johon voin olla jatkuvasti tyytyväinen, enkä elää niin, että arki on harmaata ja odotan aina vain seuraavaa ulkomaanmatkaa, Laine sanoo.

Pelko EU:n muuttumisesta liittovaltioksi perustuu väärään oletukseen unionin luonteesta. Eurooppalaista solidaarisuutta ei ole tosiasiassa olemassa. Sen sijaan eurooppalainen yhteistyö on aina perustunut ja edelleen perustuu kansallisten hyötyjen ja erojen korostamiselle, kirjoittavat tutkijat Juho Korhonen ja Johannes Niemeläinen Uutissuomalaisen Debatissa ja arvostelevat myös kansallismielisyydelle pohjaavaa EU-vastaisuutta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.