Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Ratamo-kirjastokimppa laajenee – mukaan liittyvät Lopen kirjasto sekä Suomen lasimuseo

Kuvituskuva. Arkisto / Petri Lyy

Ratamo-kirjastokimppa laajenee. Lokakuun lopussa seudulliseen kirjastokimppaan liittyvät uusina tulokkaina Lopen kirjasto sekä Suomen lasimuseo.

Kirjastot tiedottivat asiasta torstaina.

Kirjastojen tietokannat yhdistetään 26.–30. lokakuuta, ja sen aikana kirjastot pitävät ovensa kiinni.

Sulku koskee Lopen lisäksi Hausjärven, Hyvinkään, Nurmijärven ja Riihimäen kirjastoja ja kirjastoautoja.

Myös verkkokirjasto on sulun aikana kiinni, eikä asiakas voi silloin uusia lainojaan. Samoin suljettuina ovat sähköisen aineiston palvelukanavat Kirjastokino ja Ellibs.

Ratamo-kirjastokimppa merkitsee sitä, että asiakas voi lainata kimpan kortilla aineistoa kaikista kimppaan kuuluvista kirjastoista. Myös palautuksen voi tehdä mihin tahansa Ratamo-kirjastoon.

Tiedotteen mukaan kirjastolainojen eräpäivät eivät osu sulkuviikolle. Lopella lehtisali on asiakkaiden käytössä arkisin klo 8-16. Muissa alueen kirjastoissa lehtisalit ovat kiinni.

Sulkuviikon aikana kirjastoissa suunnitellaan tulevaa toimintaa, osallistutaan koulutuksiin ja järjestetään aineistoa. Hyvinkään pääkirjastossa tehdään puolestaan suuri hyllyremontti.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut