Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lasten liikunta- ja sählykerhot käynnistyvät jälleen Hausjärvellä

Liikunta- ja sählykerhot kokoontuvat taas Hausjärvellä. Arkistokuva. Arkisto / Sirpa Repo

Hausjärven lasten liikunta- ja sählykerhot pyörähtävät jälleen käyntiin syyskuun lopulla ympäri kuntaa.

Liikuntatoimen järjestämät kerhot kokoontuvat Hikiällä, Oitissa ja Ryttylässä aina huhtikuulle 2021 saakka. Osallistumismaksu on 20 euroa koko kaudelta, ja se laskutetaan erikseen. Ilmoittautuminen tapahtuu kerhopaikalla, lukuun ottamatta Hikiän liikuntakerhoa, jonne ilmoittaudutaan ennakkoon osoitteessa hausjarvenurheilijat.fi.

Liikuntakerhoja pidetään Oitin alakoululla tiistaisin 22. syyskuuta alkaen ja Eskon koululla sekä Ryttylän kylätalolla keskiviikkoisin 23.9. alkaen.

Ryttylässä järjestetään lisäksi maksuton naperokerho, joka kokoontuu maanantaisin kello 17-18. Se on tarkoitettu 5-vuotiaille ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen.

Sählykerhot Ryttylässä alkavat keskiviikkona 23.9., Oitissa sählyä pelataan perjantaisin 25.9. alkaen. Osallistujat on vakuutettu.

Varusteiksi tarvitaan sisäliikunta-asu ja juomapullo, oma maila sekä sisäpelikengät. Myös omien suojalasien käyttöä suositellaan.

Tarkemmat aikataulut löytyvät kunnan kotisivuilta, ja lisätietoja saa liikuntatoimistosta 040 330 6780 tai sähköpostitse osoitteesta jari.kovanen@hausjarvi.fi.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut