Sveitsin häät & polttarit -tapahtumassa jaetaa ideoita ja vinkkejä: ”Ensi kesä tulee olemaan häiden kulta-aikaa”

Juhlat: Sveitsin häät & polttarit järjestetään kolmatta kertaa.

Mia Lagström

Jos mielii päästä ensi kesänä avioon, kannattaa hääjärjestelyiden kanssa olla hyvissä ajoin liikkeellä, sillä ensi kesästä on tulossa todellinen hääkesä.

– Mitä olen kuullut juhla- ja cateringpaikoilta, on ensi kesälle paljon varauksia. Moni siirsi häänsä tältä kesältä ensi kesälle. Lisäksi varauksia ovat tehneet ne, jotka alun perinkin ovat ajatelleen mennä ensi kesänä naimisiin. Ensi kesä tulee olemaan häiden kulta-aikaa, Sveitsin häät & polttarit -tapahtuman tapahtumakoordinaattori ja Kauneuskeskus Salon-Ki Sveitsin yrittäjä Stiina Weckström kertoo.

Weckströmin viime vuonna ideoima Sveitsin häät & polttarit -tapahtuma tarjoaa ideoita ja vinkkejä häiden ja polttareiden järjestämiseen.

– Idea tapahtumasta syntyi tästä paikasta. Hotel Sveitsi ympäristöineen on valtavan upea ja inspiroiva paikka häiden ja polttareiden järjestämiseen, ja meitä on täällä hyvä yhteisö.

Tapahtuma tarjoaa kaksi muotinäytöstä, joissa esitellään hääpukumuotia ja juhlavaatemuotia. Kauneuskeskus Salon-Ki Sveitsin ja Salon-Ki Järvenpään henkilökunta vastaa näytösten hääkampauksista ja häämeikeistä.

– Häämeikkitrendit tulevat ja menevät. Tällä hetkellä arvostetaan pehmeämpää linjaa. Häämeikki ei saa olla liian voimakas. Hääkampaukset ovat puolestaan rennompia kuin ennen. Ei sileää nutturaa, vaan huolettomasti kasattua kiharaa. Löysä, punomalla koottu kreikkalainen letti on nyt iso juttu. Sen haluavat kaikki, Weckström sanoo.

Pitkän linjan hääsuunnittelija Janne-Caro Pykälä ja floristimestari Saija Sitolahti järjestävät tilaisuudessa paneelikeskustelun häiden järjestelystä. Sitolahti järjestä hääkimppujen sidontanäytöksen. Kävijöitä viihdytetään myös musiikilla, taikuudella ja tankotanssiesityksellä.

– Jotain uutta pitää olla joka kerta.

Sveitsin häät & polttarit -tapahtumassa annetaan vinkkejä myös polttareiden järjestämiseen. Weckströmin mukaan polttarit ovat muuttaneet muotoaan. Toisen nolaamisen sijaan halutaan hemmottelua, elämyksiä ja hyvää oloa.

– Kaikkiaan tapahtumassa on mukana reilut kolmekymmentä näytteilleasettajaa.

Mukaan tapahtumaan otetaan maksimissaan 500 ihmistä.

– Hotel Sveitsi on onneksi tilava, joten paikalla pystytään tekemään rajauksia ja huolehtimaan turvaväleistä. Järjestämme kaikille tarvitseville myös maskit. Turvallisuus on tänä päivänä tärkeää.

Juhlat

Sveitsissä suunnitellaan häitä

Sveitsin Häät & Polttarit -tapahtuma Hotel Sveitsissä (Härkävehmaankatu 4, Hyvinkää) lauantaina 19.9. klo 11–15. Tapahtumaan on yleisöltä vapaa pääsy. Tapahtuma on rajattu viidellesadalle kävijälle.

Ohjelmassa on klo 11.30 Taikuri Laurila, klo 12 juhlapukumuotinäytös, klo 12.30 keskustelua häiden järjestämisestä (Janne-Caro Pykälä ja Saija Sitolahti), klo 13 hääkimpun sidontanäytös, klo 13.30 tankotanssi- ja alusasunäytös, klo 14 hääpukumuotinäytös, klo 14.30 haastatteluja ja arvontaa.

Piha-alueella voi nauttia Taco-käyrryn tacopaloista.

Tapahtumassa mukana Hotel Sveitsi, Kauneuskeskus Salon-Ki Sveitsi, Way Out, SeikkailuSveitsi & Superpark, Sveitsi Rent, Fit Park ja Bio Rex.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.