Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Mikael Saari tuntee viihdealan rankkuuden ja samastuu siksi esittämäänsä Kirkaan – "Kotona on perhe ja koko ajan pitäisi olla keikalla"

Juuri ensi-iltansa saaneessa Kirka-musikaalissa pääosassa oleva Mikael Saari sanoo, että Kirkan elämäntarina on harvinaisen samastuttava kenelle tahansa keikkailevalle taiteilijalle.

– Kirka oli hirveän kiltti ja työteliäs ihminen, jolla oli lapsia ja jota vahvemmat persoonat välillä veivät. Näytelmä kuvaa muun muassa sitä, millaista on, kun kotona on perhe ja koko ajan pitäisi olla keikalla, hän kertoo.

Mikael Saari tuntee omakohtaisesti viihdealan rankkuuden ja harkitsee siksi ryhtymistä putkimieheksi.

Kirjailija Leena Lehtolainen on kirjoitustyössään avoinna kaikelle ympärillä tapahtuvalle. Olisi hirveän tylsää, jos kaiken tietäisi etukäteen. Lehtolainen näkee kirjan kirjoittamisen pikemminkin matkana tai seikkailuna, joskin pääpiirteiden on toki oltava selvillä.

– Jos alan kirjoittaa Maria Kalliota, tiedän, kuka murhataan ja miksi. Hilja Ilveskerossa sen sijaan voi olla enemmänkin yllätyksiä, hän kuvailee.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!