Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Santeri Junttila lentää vain pakosta ja toivoo muidenkin matkustavan maata pitkin – "Ihmiset ymmärtäisivät oman paikkansa maailmassa"

Santeri Junttila tekee työ- ja lomamatkat autolla, junalla tai vaikka polkupyörällä. Lentokoneeseen hän astuu vain pakon edessä.

– Sitä toivoisi, että ihmiset matkustaisivat enemmän maata pitkin, koska silloin heillä olisivat myös maantiede ja kielet paremmin hallussa. Ihmiset ymmärtäisivät oman paikkansa maailmassa, hän sanoo.

Luonnonvarakeskuksen tutkimusprofessori Liisa Tyrväinen on kartoittanut urallaan luonnonympäristöjen positiivisia terveysvaikutuksia ihmisiin. Nyt hän kehittää malleja, joilla ihmiset voivat osallistua itselleen tärkeiden luonnonympäristöjen suojeluun.

Laura Nieminen tunnetaan Laurenzinaa-nimellä Twitch-striimaussivustolla. Hän tienaa rahaa kuvaamalla tavallisia arkipuuhiaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut