Chia-siemeniä ja kookosöljyä löytyy monesta kodista – Hyvinkäälle parkkeerasi liikuteltava myymälä

Yritystoiminta: Luontaistuotteet ja superfood kiinnostavat yhä useampia kuluttajia.

– Nousevat trendi on luonnonkosmetiikka. Luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille tarjoamme mm. kotimaista Hohto-sarjaa sekä paikallista Flow-kosmetiikkaa, Juuso Liinakari kertoo. Mia Lagström

Mia Lagström

Hyvinkään kauppatorilla on toiminut heinäkuusta alkaen Health Store pop up -myymälä. Health Store -konsepti perustettiin viitisen vuotta sitten.

– Teen säännöllisesti konttoritöitä, joten ajattelimme, että voisin samalla hoitaa myös pientä myymälää tässä Hyvinkäällä. Siitä syntyi ajatus pop up -myymälästä, Juuso Liinakari Health Storesta sanoo.

Liikuteltavassa myymälässä on tarjolla reilut 300 tuotetta. Erilaisten vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi myynnissä on superfoodia, proteiini- ja aminohappovalmisteita, luonnonkosmetiikkaa ja hygieniatuotteita, kuten hammastahnaa, shampoota ja pesuaineita.

– Haluan tarjota tuotteita laajalle asiakaskunnalle kuntoilijoista ja fitnessalan ihmisistä laihduttajiin ja ihan tavallisiin nuoriin ja ikäihmisiin.

Luontaistuotteet ovat Liinakarin mukaan mielenkiintoinen tuotekonsepti. Kymmenen vuotta sitten juuri kukaan ei tiennyt mitään Chia-siemenistä ja kookosöljystä. Nyt niitä löytyy monesta kodista.

– Uusia tuotteita tulee markkinoille koko ajan. Terveys ja siihen liittyvät tuotteet ovat kasvava trendi. Ala vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja kehittymistä, mikä tekee tästä kiehtovaa. Terveellisen elämäntavat ja luontaistuotteet kiinnostavat ihmisiä enenevässä määrin.

Pop up -liikkeen tämän hetken trendituotteisiin kuuluvat muun muassa hampputuotteet, kuten hamppusnäcksit, puuron lisukkeeksi sopiva karpalo-hamppurouhe tai vaikka hamppukahvi ja -kaakao. Toinen asiakkaiden suosikki on erilaiset raakasuklaatuotteet.

– Raakasuklaatuotteissa kaakaopapuja ei ole kuumennettu yli 42 asteen, joten niiden ravintoarvot ovat tallella. Raakasuklaaseen ei ole lisätty myöskään sokeria, joten ne ovat siinä mielessä terveellinen tapa herkutella.

Pop up -myymälä tarjoaa myös erilaisia vegaanisia tuotteita, kuten vegaanista bolognesekastiketta, vegaanista pestokastiketta ja vegaanista pähkinävoita sekä erilaisia luomumausteita. Tarjolla on myös laaja valikoima kofeiinitonta teetä.

– Näillä näkymin olemme Hyvinkään kauppatorilla syyskuun loppuun. Olen tosin tehnyt anomuksen, että saisin olla tässä pidempään, Liinakari kertoo.

Terveysalan pop up -kauppa

Health Store on tuotekonsepti, joka tarjoaa Suomessa, Norjassa ja Sveitsissä valmistettuja vitamiineja, hivenaineita ja muita luontaistuotteita.

Tällä hetkellä Health Storen tuotteita myydään 40 Citymarketissa ja K-Supermarketissa.

Tarjolla on vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi, proteiini- ja aminohappotuotteita, vegaanisia tuotteita, luonnonkosmetiikkaa.

Health Storea pyörittävä Juuso Liinakari pitää paikalla myös Arvokullan kiinteää kullanostopistettä, joka ostaa kulta- ja hopeaesineitä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.