Launosissa järjestetään perjantaina aikuisten nuotioilta – Partiotoiminta on palaamassa takaisin koloille

Partiotaitokilpailijat tekivät tulilla ruokaa Hyvinkään Kytäjällä vuonna 2015. Arkistokuva. Mikko Roininen

Launosissa toimiva partiolippukunta Santamäen Palokärjet järjestää perjantaina 21. elokuuta kello 18 alkaen aikuisten oman nuotioillan Launosten kylällä.

Nuotiolla paistetaan yhdessä loimulohta ja lettuja, mikäli metsäpalovaroitus sallii avotulen teon. Samalla Santamäen Palokärjet kertovat aikuisten mahdollisuuksista harrastaa partiota.

– Partiossa aikuisen rooli ei ole pelkästään toiminnan mahdollistaja lapsille ja nuorille. Se on myös unohtumattomia elämyksiä ja luonnosta nauttimista toisten aikuisten kanssa. Meidän lippukunnassamme aikuisia on aina ollut mukana paljon. Moni partiopolku on alkanut lasten harrastuksesta, mutta jatkunut vielä sen jälkeenkin, kun lapset ovat muuttaneet toisaalle, kerrotaan tiedotteessa.

Kokoontuminen aikuisten nuotioiltaan perjantaina 21. elokuuta kello 18 Launosten työväentalolla (Jurvantie 1, Launonen), josta kävellään yhdessä nuotiopaikalle.

Jotta lohta ja lettuja varmasti riittää kaikille, nuotioiltaan on ilmoittauduttava etukäteen sähköpostitse osoitteeseen piritta.ruuskanen@gmail.com.

Poikkeuksellisen kevään vuoksi myös partiokokoontumiset olivat tauolla tai järjestettiin etänä. Syksyllä toiminta palaa jälleen koloille. Santamäen Palokärkien uusien partiolaisten ilmoittautuminen on partiokololla maanantaina 24. elokuuta kello 17.30. Ilmoittautumisen jälkeen voi jatkaa koko lippukunnan yhteiselle aloitusnuotiolle, joka pidetään laavulla kello 18.30 alkaen. Laavulle löydät seuraten Partio-opasteita Jurvantieltä.

Pirjetan Partion toiminta käynnistyy Lopen kirkonkylällä keskiviikkona 19. elokuuta kello 18 Kuuselan pihalla (Opintie 1).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut