Parkkilupien jako alkanut Riihimäellä – Lupa tulee uusia syyskuun 1. päivään mennessä

Matkakeskuksen pysäköintilupien jako on alkanut. Kuvituskuva. Annukka Tammilehto

Toimitus

Riihimäen Matkakeskuksen ylimmän kannen uusien pysäköintilupien jako riihimäkeläisille on alkanut. Lupakausi vaihtuu 1. syyskuuta, mihin mennessä uusi lupa on haettava.

Lupia jaetaan Riihimäen kaupungin Tietotuvassa (Eteläinen Asemakatu 2, Matkakeskus), ja luvan hakuun tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne Digi- ja väestötietorekisterin sivuille kirjautumista varten. Yksi hakija saa maksimissaan kaksi lupaa.

Pysäköintiluvilla saa pysäköidä ilman aikarajaa vapailla paikoilla Matkakeskuksen ylimmällä pysäköintikannella eli liityntäpysäköintikannella. Muu pysäköinti on maksullista ja maksetaan Easypark- tai Parkman -mobiilisovelluksilla tai puhelimitse luottokortilla.

Myös Riihimäen ulkopuolella asuvat voivat edelleen liityntäpysäköidä ilmaiseksi Peltosaaren liityntäpysäköintialueella, jossa on jopa 600 liityntäpysäköintipaikkaa.

Matkakeskuksen liityntäpysäköintialueen omistaa Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy.

Matkakeskuksessa on 450 parkkipaikkaa kahdessa kerroksessa. Alemmalla parkkitasolla on ilmaisia kahden tunnin asiakaspysäköintipaikkoja ja Matkakeskuksen henkilökunnan pysäköintipaikkoja. Ylimmältä pysäköintitasolta voi myös vuokrata oman pysyvän paikan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.