Hyvinkään liikenteessä jatketaan ainakin kesäaikatauluilla ainakin syykuun alkuun – "Talviaikatauluun siirtymistä harkitaan koronatilanteen ja matkustajamäärien kehittymisen mukaan"

Hyvinkään liikenteessä jatketaan toistaiseksi kesäaikatauluilla. Kuvituskuva. Arkisto / Ari Peltonen

Hyvinkään paikallisliikenteessä jatketaan vallitsevasta tilanteesta johtuen kesäaikatauluilla ainakin syyskuun alkuun saakka.

Hyvinkään liikenne tiedotti asiasta tiistaina.

Metsäkaltevan vuorot ajetaan kuitenkin edelleen kutsuliikenteenä aiempien vuosien tapaan.

Rajamäen ja Nurmijärven suuntaan puolestaan liikennöi 12. elokuuta alkaen jälleen Korsisaari Oy.

– Talviaikatauluun siirtymistä harkitaan koko ajan koronatilanteen ja matkustajamäärien kehittymisen mukaan, tiedotteessa todetaan.

Koululaiskortin voi vaihtaa veloituksetta uuteen viikolla 35. Vaihto onnistuu bussissa ja uuden kortin saa kuljettajalta vanhaa vastaan.

Uudet kortit ostetaan edelleen normaalisti koulun kansliasta.

Hyvinkään liikenteen mukaan bussien pintoja siivotaan tehostetusti, mutta se lisäksi muistuttaa tiedotteessaan asiakkaita myös koronaohjeiden noudattamisen tärkeydestä.

– Pidetään siis turvavälit kunnossa kuljettajaan sekä kanssamatkustajiin, huolehditaan omien käsien puhtaudesta ja hyvästä yskimishygieniasta. Kaikkein tärkeintä on, että jos on yskää ja kuumetta niin jäädään kokonaan kotiin, tiedotteessa lukee.

Myös mobiililippua kannattaa mahdollisuuksien mukaan suosia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.