Hyvolissa ja Rivolissa on vielä tilaa uusille harrastajille – uutuutena on kepparitanssi, johon tarvitaan lisää ilmoittautumisia

Harrastukset: Hyvässä seurassa on kiva liikkua.

Hyvoli ry:ssa alkaa syyskaudella useita uusia ryhmiä. Yksi niistä on kepparitanssi, jossa yhdistyy suosittu keppariharrastus ja tanssi. – Ilmoittautumisia kaivataan lisää, jotta ryhmä saadaan toteutettua, seuratyöntekijä Saila Rajala kertoo. Suomen Voimisteluliitto/Milla Vahtila

Mia Lagström

Hyvinkään voimistelu ja liikunta Hyvoli ry:ssä ja Riihimäen voimistelu ja liikunta Rivoli ry:ssä ollaan iloisin mielin. Syyskausi käynnistyi Hyvinkäällä maanantaina. Riihimäellä aloitetaan lasten osalta ensi maanantaina. Aikuisten ryhmäliikunta käynnistyy viikolla 35.

– Varsin poikkeuksellisen kevään ja kesän jälkeen on mukava päästä liikkumaan yhdessä muiden kanssa, seurakoordinaattori Meri Santanen Rivolista sanoo.

Liikunnan pariin pääsemistä on odoteltu kovasti myös Hyvolissa.

– Lapsille ja nuorille on tärkeää päästä harjoittelemaan yhdessä. Kilpavalmennusryhmät kokoontuivat keväällä jonkin verran etäyhteyksien kautta, mutta ei se ole sama asia, seuratyöntekijä Saila Rajala kertoo.

Hyvolilla ja Rivolilla on pitkät perinteet joukkuevoimistelussa. Kilpavalmennusta on joukkuevoimistelun lisäksi Riihimäellä myös cheerleadingissa ja akrobatiassa ja Hyvinkäällä cheerleadingissä.

Kilpavoimistelun lisäksi tarjolla on iso määrä erilaisia harrasteryhmiä, joissa voi harrastaa liikuntaa omaksi iloksi.

Hyvinkäällä tilaa on muun muassa cheerleading alkeisryhmissä, telinevoimistelussa sekä ihan pienimmille tarkoitetussa temppujumpissa.

Hyvolin viikko-ohjelmaan on saatu myös uutta. Varsin hauska uutuus on Suomen Ratsastajanliiton ja Voimisteluliiton yhteistyönä suunniteltu kepparitanssi.

– Ryhmään toivotaan lisää ilmoittautumisia, jotta se saadaan toteutettua, Rajala toivoo.

Pitkän tauon jälkeen Hyvoli on palauttanut ohjelmaansa myös perheliikunnan, joka alkaa 2.9. Tarjolla on kaksi vanhempi-lapsiryhmää: ei-käveleville ja taaperoille. Molemmissa ryhmissä on vielä hyvin tilaa, joten kannattaa tulla mukaan.

Aikuisille on Hyvinkäällä tarjolla Powerbody ja muokkaus sekä FlowGymnastics alkeet/keskitaso ja jatkoryhmä.

Riihimäellä useissa ryhmissä on vielä tilaa. Tilaa on myös suositussa cheerleadingissa, johon lisättiin kaksi uutta alkeisryhmää.

Riihimäellä on lisätty myös aikuisryhmien määrää. Uusina aikuisryhminä ovat muun muassa MovieStars, jossa tanssitaan elokuvamusiikin tahtiin sekä tanssillinen voimistelu.

– Yksi uutuustunneista on myös FasciaMethod, joka on kaikille sopiva rauhalliseen tahtiin etenevä kehoa huoltava tunti. Aamutunteja ovat kuntopiiri, venyttely sekä virkisty ja liiku -tunti, Santanen kertoo.

Mukaan liikkumaan

Hyvolin ja Rivolin kaudet käynnistyivät

Hyvolin ja Rivolin toimintaan pääsee vielä mukaan. Lisää tietoa www.hyvoli.fi ja www.rivoli.fi.

Rivoli järjestää avoimet harjoitukset Uramon koululla su 16.8. Avoimien kokeiluharjoitusten aikana lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan Rivolin kilpavalmennusryhmiin. Cheerleadingkokeilu 2007–2012-syntyneille on kello 10–12 ja 2003–2007-syntyneille klo 12–14. Akrobatiakokeilutunti on klo 14–16. Joukkuevoimistelukokeilutunti 2008–2012-syntyneille on klo 16–18 ja 2001–2007-syntyneille klo 18–20. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kilpailutoiminnasta kiinnostuneet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.