Hyvinkään hammashoitolan henkilökuntaa altistunut koronavirukselle – vastaanottoaikoja joudutaan perumaan

Hyvinkään hammashoitolan henkilökuntaa on altistunut koronavirukselle. Kuvituskuva. Johanna Erjonsalo

Hyvinkään hammashoitolassa osa henkilökunnasta on altistunut koronavirukselle 27.–30.7. välisenä aikana, Keusoten tiedotteessa kerrotaan. Viruksen leviämisen estämiseksi koko henkilökunta testataan.

Altistuminen ei koske Hyvinkään hammashoitolan potilaita, koska hoitotilanteissa käytetään kirurgisia suu-nenäsuojia sekä visiiriä. Hammashoidossa käyminen on tiedotteen mukaan edelleen turvallista.

Maanantaina 3.8. yksikössä ovat jatkaneet työskentelyä vain henkilöt, jotka eivät ole olleet töissä edellisellä viikolla Hyvinkään hammashoitolassa. Toimintaa palautetaan asteittain testitulosten saavuttua.

Usean työntekijän jääminen pois töistä aiheuttaa järjestelyjä vastaanotolla. Jo sovittuja aikoja on jouduttu perumaan tai siirtämään.

Tiedotteen mukaan tavoitteena on saada tilanne palautumaan normaaliksi loppuviikosta ja merkittävä osa työntekijöistä palaamaan töihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.