Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Hämeen poliisilla vilkas vuorokausi myös Riihimäellä – Motoristilta löytyi sähkölamautin ja mies heitettiin ikkunan läpi

Kuvituskuva. Jaakko Heiskanen

Toimitus

Lauantai-iltana hätäkeskus ilmoitti tien sivuun ajaneesta moottoripyörästä valtatiellä 3. Moottoripyörästä oli tullut useita ilmoituksia, joissa sen kuljettajan kerrottiin ohittaneen autoja kovalla nopeudella. Yhden ilmoituksen mukaan kuljettaja olisi heilunut puukko kädessä.

Partio tapasi kyseisen nelikymppisen motoristin ilmoitetusta paikasta. Puukkoa mieheltä ei löytynyt, mutta hänellä oli sähkölamautin. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Miehellä oli B-luokan ajo-oikeus, joka ei oikeuta kuljettamaan moottoripyörää.

Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä vaarallisen esineen hallussapidosta.

Lauantai-iltana poliisi sai hätäkeskukselta myös tehtävän, jonka mukaan kolme miestä tappelee osoitteessa Välittäjä. Partiolle selvisi, että viisikymppisellä miehellä oli tullut riitaa toisen miehen kanssa ravintolasta poistuessaan.

Riidan yhteydessä mies oli riepotellut ja lyönyt asianomistajaa ja lopuksi heittänyt tämän kaupan ikkunaa vasten. Ikkuna meni rikki heiton seurauksena, ja asianomistaja sai tilanteessa sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja vahingontekona.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut