Monarin piha on Riihimäen kuumin kesäkohde lomailevalle nuorisolle – Kesäpaku kiertää kaupunkia ja puuhaa on kaiken ikäisille

Kesäkuussa Riihimäen Monarilla on kaikenlaista pihakivaa Kesäpaku-kiertueesta Pihamonariin. Ohjaamokin saattaa aueta kesäkuussa; seuraa nupan somekanavia. Arkisto/Armi Suojanen

Pia Lyy

Lomaileville nuorille viritetään Riihimäellä Kesäpaku-kiertue.

Pyörillä kulkevan nuorisotilan löytää kesäkuussa Monarin pihalta ja eri puolilta kaupunkia tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin kello 18-21.

Alakouluikäisten Kesäpaku pysähtyy tiistaisin Peltosaaren Galaxilla kello 14–16.

Muista pysäkeistä kerrotaan nuorisopalveluiden somessa.

– Monarin pihalla on kesäkuussa pihamonari torstaisin alakouluikäisille kello 14–16 ja yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille kello 18–21, kaupunki tiedotti maanantaina.

Heinäkuun Monarin pihalla on Heinisvipinät. Päivät ovat 3.7., 7.7. ja 10.7. kello 18-20.

– Kaikessa ulkotoiminnassa on säävaraus. Pieni sade ei meitä haittaa, mutta rankkasade estää toiminnan, nuorisopalveluista kerrottiin.

Verkkonuorisotila Discord on kesäkuussa avoinna tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin kello 18–21. Instalive pidetään perjantaisin kello 12.

Etsivät nuorisotyöntekijät päivystävät juhannukseen saakka Discordissa arkipäivisin kello 8–16.

Etsivä nuorisotyöntekijä on tavoitettavissa koko kesän.

– Monarilla Ohjaamon ovet pyritään avaamaan kesäkuussa, mutta tiedotamme asiasta myöhemmin. Seuraa ilmoittelua Facebookissa, nuorisopalveluista vinkattiin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut