Partiolainen remontoi vahvalla hernerokalla

Rokan lisäksi myös jälkiruokapuoleen oli panostettu. Paistoteltasta vastasivat sokerointispesialisti Sonja Närkki ja turvallisesti paistoöljyn kanssa toiminut Timo Sinivuori, joiden käsissä syntyi yli 300 munkkia. Laura Anttola

RIIHIMÄKI | Partioviikko huipentui Riihimäellä ulkoilmaherkutteluun. Kahdesta kolmeen kertaa vuodessa nyt kolmen vuoden ajan järjestetty Partiorokkaa-tapahtuma on nimensä mukaisesti tunnettu erityisesti sankasta hernerokastaan. Lisäksi Kalevankadun Partiotalon pihassa paistuivat ja maistuivat munkit, vohvelit ja makkarat. Onnenrullien myynnistä vastasivat 11–12-vuotiaat tarpojatytöt.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Aamupostin sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja