Hyvinkäälle kaavaillaan Red Carpet -Areenaa – Red Carpet ja Rentto Oy solmivat uuden, kolmivuotisen sopimuksen

Rentolla ja Red Carpetilla on ollut hyvä yhteistyö alusta alkaen. Kuvassa Mikael Rentto, Antti Luusuaniemi ja Mika Nurminen. Teemu Heikkilä
Pia Herme

Pia Herme

Red Carpet -festari ja Rentto Oy syventävät yhteistyötään uudella sopimuksella kolmen vuoden pääyhteistyökumppanuudesta.

–Olemme molemmat Hyvinkäällä toimivia yrityksiä ja saamme yhteistyöstä voimaa molempien tekemiseen sekä ennen kaikkea nostettua Hyvinkäätä kiinnostavana paikkana asua ja toimia. Sopimus on meille erittäin tärkeä ja mahdollistaa toimintamme kehittämisen ja laajenemisen. Olen erittäin iloinen Rentton rohkeudesta lähteä isoon yhteistyöhön erityisesti tänä keväänä, jossa positiiviset uutiset ovat olleet harvassa, kertoo Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi.

Pääyhteistyökumppanuus pitää sisällään molempien yritysten tavoitteet kehittää Hyvinkäätä kulttuuriltaan ja asumiseltaan vetovoimaiseksi kaupungiksi. Yhteistyöllä halutaan ennen kaikkea vahvistaa Hyvinkään tunnettuutta ja viedä sitä eteenpäin Red Carpet -festarin sekä uusien kiinteistöhankkeiden myötä.

Tavoitteena on, että vuoden 2022 aikana, vain 200 metrin päähän rautatieasemasta on nousemassa Rentton uusi kansainväliset mitat täyttävä monitoimiareena. Sen nimeksi tulee Red Carpet -Arena.

Sen tarkoituksena on olla hyvinkääläisten uusi olohuone, joka tarjoaa niin urheilua kuin muuta ohjelmaa 4000 katsojan yleisölle.

Areenan myötä myös Red Carpet -festarille avautuu uusia mahdollisuuksia tapahtuman kehittämiseen.

– On erittäin inspiroivaa päästä tekemään Rentton kanssa yhteistyötä Arena-hankkeen parissa ja kehittää Hyvinkäästä Suomen johtava tapahtumakaupunki, jossa esiintyvät niin kotimaiset kuin maailman tähdetkin. Red Carpet -Arena mahdollistaa punaisen maton tapahtumien järjestämisen ympärivuotisesti ja tukee myös elokuun lopun festaria, kiteyttää Luusuaniemi.

Red Carpet -Arenan toimistosiipi tulee olemaan satojen ihmisten työpaikka ja hyvinkääläisen harrastustoiminnan keskus.

Arenan läheisyyteen rakennetaan myös uusi asuinkortteli Onni. Punaisen maton kotien asuinkortteli koostuu kolmesta 5–6 kerroksisesta ainutlaatuisesta talosta, joiden suunnittelussa nähdään Wanhan Kenkätehtaan perinteitä. Rentto on omistanut kyseisen tontin vuodesta 1938 lähtien, ja historiallinen miljöö antaa alueelle oman imagon ja tunnelman.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.