Mieskolmikko varasti miksauspöydän ja läppäreitä Helsingissä – Poliisi pääsi rosvojen jäljille oluen voimalla

Jari Pietiläinen

Helsingin poliisin partio havaitsi sunnuntai-iltana kahden miehen raahaavan raskaita kantamuksia Taka-Töölössä. Partio pysäytti miehet selvittääkseen, mistä on kysymys. Miehillä oli mukanaan miksauspöytä, kannettava tietokone, kymmeniä kylmiä alkoholitölkkejä sekä muuta anastetuksi epäiltyä omaisuutta.

Partio huomasi, että miesten raahaamista kasseista oli jäänyt olutvana jalkakäytävään. Partio lähti seuraamaan jälkiä ja löysi kolmannen miehen, joka seisoi jalkakäytävällä juomassa olutta.

Kadun varteen pysäköidyn henkilöauton päällä oli useita olutpakkauksia, joista oli tullut autoon naarmuja.

Nestevana johdatti poliisit lopulta ravintolalle, jonka lasiovi oli rikottu. Ravintolan tilat oli pengottu, ja baaritiskiltä löytyi ikkunan rikkomiseen soveltuva esine. Ravintolan edustaja vahvisti, että miesten kantama omaisuus kuului ravintolalle.

Poliisi otti vuosina 1977, 1991ja 1994syntyneet miehet kiinni ja vei heidät varkaudesta epäiltyinä Pasilan poliisivankilaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.