Maanantailiite | Emmi Wirtasella jää 355 euroa kuussa käteen – miten rahalla pärjää?

Uutisviikossa selvitämme muun muassa, miten oikeudenkäynnit sujuvat etäyhteyksillä ja millaiset yritykset ovat saaneet eniten koronakriisin vuoksi myönnettäviä yritystukia.

Emma Wirtanen hoitaa yksivuotiasta tytärtään Herttaa kotona. Hänelle jää kotihoidontuesta verojen jälkeen käteen 355 euroa. Lapsilisä on 95 euroa. Päävastuun taloudesta kantaa työssä käyvä puoliso. Näköislehden Maanantailiitteessä perataan kotihoidontukea saavien taloutta. Voiko kotona pärjätä, jos puoliso ei kanna taloudesta vastuuta?

Lisäksi selvitämme muun muassa, miten oikeudenkäynnit sujuvat etäyhteyksillä ja millaiset yritykset ovat saaneet eniten koronakriisin vuoksi myönnettäviä yritystukia.

Terveydessä ääneen pääsee Tuula Lyytikäinen-Hiltunen, 37, joka sai MS-diagnoosin vuonna 2018 – 7 vuoden oireilun jälkeen. Kulttuurissa esiluemme uutuuskirjan, joka valottaa niin Gallen-Kallenin suvun tarinaa kuin vuosisadan vaihteen aatteita ja niiden vaikutusta yhteiskuntaan ja taiteeseen.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Maanantailiite kuuluu kaikkiin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut