Asukkaat odottavat Muuntajankadun saneeraukselle jatkoa

Arkistokuva Muuntajankadun saneeraustöistä vuodelta 2009. Ilkka Hartikainen

toimitus

RIIHIMÄKI| Muuntajankadun saneeraus Patastenmäessä pitäisi viedä loppuun Riihimäellä.

Sitä vaaditaan valtuustoaloitteessa, joka esittää saneerauksen ajoittamista samaan aikaan, kun katuosan putkistot uusitaan. Kadun koillisen pään putkistosaneerausta on suunniteltu ensi vuodelle.

Kaupunginvaltuutettu Risto Paajasen (kesk.) aloitteessa todetaan, että putkitöiden yhteydessä Muuntajankadun koillispää olisi syytä tällöin perustaa uudelleen ja toteuttaa samoin kuin aiemmin uusittu kadun lounaispää.

Tuo osuus saneerattiin sen jälkeen, kun uusi tieyhteys Siltakadun ja V.I.Oksasenkadun välillä avattiin vuonna 2009. Saneeraus jäi kuitenkin tiellä kesken vuonna 2011.

Lounaispäässä asuvat ovat olleet tyytyväisiä uusittuun tieosuuteen, mutta tien koillispää on etenkin routa-aikaan tien epätasaisuuden vuoksi hankalaa.

Maastossa alinna oleva Vuorikadun ja Uhkolankadun välinen osa on lisäksi tulvariskialuetta, jossa katujen sadevesikaivojen puuttuminen aiheuttaa veden nousun kellareihin rankkasateella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.