Jalkapallon puulaakiturnaus elokuun alussa Hyvinkäällä

Joukkueita toivotaan paikalle myös lähikunnista.

Jouni Jokinen toivoo, että tuleva jalkapallon puulaakiturnaus innostaisi väkeä jälleen jalkapallon pariin. – Tämä kesä oli ensimmäinen, kun emme saaneet riittävästi joukkueita kasaan Hyvinkään omaan puulaakisarjaan. Toivottavasti ensi kesänä tilanne on toinen. Mia Lagström

Mia Lagström

Mustanmännistön kentällä Hyvinkäällä järjestetään elokuun alkupuolella jalkapallon puulaakiturnaus. Turnauksen järjestävä HUP Puulaaki toivoo, että mukaan saataisiin vähintään kahdeksan joukkuetta.

– Nyt vain kasaamaan joukkuetta. Mukaan ovat tervetulleita niin työ-, urheilu- kuin kaveriporukoista muodostetut joukkueet. Saa olla myös sekajoukkue, Jouni Jokinen vinkkaa.

Paikalle toivotaan pelaajia myös lähikunnista.

– Ainakin Jokelasta on jo ilmoittautunut mukaan pelaajia.

Pelit pelataan yksi plus kuuden kenttäpelaajan joukkueina. Vaihtopelaajia saa olla niin paljon kuin joukkue kasaan saa ja vaihdot tapahtuvat lennosta. Säännöt ovat tavalliset jalkapallosäännöt, ainoastaan paitsiota pelissä ei vihelletä.

– Meillä on vain yksi tuomari, joten paitsioiden seuraaminen olisi hankalaa. Menee peli näin jouhevammin.

Mitään sen suurempia taito- ja tasovaatimuksia ei ole. Kaikki halukkaat ovat lämpimästi tervetulleita.

– Jalkapallo on hauskaa, saa olla ulkona, saa liikkua ja olla kavereiden kanssa. Ja pääsee hetkeksi pois kotoa, mikäs sen mukavampaa, Jokinen tuumaa hymyillen.

HUP Puulaaki perustettiin aikoinaan pyörittämään jalkapallon puulaakisarjaa Hyvinkäällä. Joukkueita riitti ja sarjaa pelattiin läpi kesän. Kymmenisen vuotta sitten pelien järjestelyt siirtyivät FIPA ry:lle joka järjestää puulaakikisoja jalkapallon lisäksi mölkyssä. Jalkapallon osalta joukkueiden määrä on vuosi vuodelta pienentynyt ja tänä kesänä tulijoita oli enää niin vähän, että sarjaa ei saatu enää pystyyn.

Jokinen toivookin, että tuleva turnaus innostaisi ihmisiä jälleen jalkapallon pariin.

– Oma joukkue vain kasaan. Jalkapallo on hyvä harrastus. Pääsemme pelaamaan hyvällä hiekkakentällä ja pelit ovat viikolla iltaisin hyvään aikaan.

Tulevan turnauksen turnausmaksu on 60 euroa joukkuetta kohden. Sillä kustannetaan paitsi kentän vuokra myös palkinto. Jokinen lupaa, että pelit käydään hyvässä hengessä.

– Tosissaan pelaa varmasti jokainen, mutta sääntöjä noudattaen ja nätisti. Törttöilyä ei meidän peleissä harrasteta.

Paikalle ovat tervetulleita myös kannustusjoukot. Säävarauksella paikalla on buffet.

Puulaakiturnaus 4.8.

HUP Puulaaki järjestää jalkapallon puulaakiturnauksen Mustanmännistön kentällä (Apolankatu 7, Hyvinkää) lauantaina 4.8. klo 10 alkaen. Pelit pelataan 1 + 6 joukkueilla, vaihtopelaajia saa olla rajoittamaton määrä. Peliaika on 20 minuuttia ja jokaisella joukkueella on 3­–4 peliä. Turnausmaksu on 60 euroa per joukkue ja ilmoittautuminen on sitova. Mukaan voi ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 22.7. Kyselyt, tiedustelut ja ilmoittautumiset Jone puh. 040 419 1566. Säävarauksella paikalla on myös buffet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Näköislehdessä tänään: Ronja Paani muutti maalle etsimään itseään – ensin yllätti talven pimeys, sitten koronaepidemia vei perimmäisten kysymysten äärelle
 2. Kolmelle tuomittiin ehdollista vankeutta pahoinpitelystä – kahden tuomio nuorena tehdystä rikoksesta
 3. Hyvinkään kaupunki ei käytä etuosto-oikeuttaan Sahanmäen kiinteistökaupassa – ostajana Tieluiskan tytäryhtiö
 4. Jalkapallon Uudenmaan piiri tuli tiensä päähän – lopettamiskokouksessa julkistettu historiikki sisältää runsaasti hyvinkääläisväriä
 5. Suuri nilviäisilta tulossa elokuussa Riihimäellä – tuhtia tietoa etenkin espanjasiruetanoista
 6. Kuntavaaleissa saatetaan turvautua poikkeuksellisiin järjestelyihin koronan vuoksi – Osa niistä vaatisi lakimuutoksen
 7. Euroryhmä valitsee tänään uuden puheenjohtajan – Nouseeko ryhmän johtoon ensimmäistä kertaa nainen?
 8. Serbiassa osoitettiin taas mieltä maan epäjohdonmukaisten koronatoimien vuoksi
 9. Suomalaismies on kuollut sukellusonnettomuudessa Norjassa
 10. Helsinkiläisessä ravintolassa ydinkeskustassa ammuskeltu – yksi toimitettu sairaalaan, ulkopuolisiin ei kohdistu vaaraa
 11. Manchester City ryöpytti Newcastlea ja varmisteli toista sijaansa – nousijajoukkue Sheffield United harppasi sensaatiomaisesti kiinni europelipaikkaan
 12. Nuorten voimistelijoiden asiattomasta kohtelusta Britanniassa aloitetaan tutkinta
 13. Hongan hallinta Maarianhaminassa riitti vain pisteeseen
 14. Vain Tukiainen osui Rovaniemellä, HIFK jätti RoPSin nollakerhoon
 15. Rautarouva Selene Lunen hurja menestysputki sai jatkoa Vermossa

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Talous: Lakan Betoni myy Forssan tehtaansa ja rakentaa täyden valikoiman hubin Lopelle – "Tästä on merkittävää logistista etua asiakkaillemme"
 2. Viihde: Sponsorialan tulokas Red Carpet Brand Alliances palkkasi kolme uutta työntekijää ja haku jatkuu – Antti Luusuaniemi on nyt yhtiön luova johtaja
 3. DJ All Jam viihdyttää väkeä heinäkuussa Hyvinkäällä Willan Kesäklubeilla: ”Tähän aikaan ja hetkeen pitää soittaa jotain iloista”
 4. Turvallisten matkailumaiden lista piteni, thaimaalaisilla marjanpoimijoilla mahdollisuus tulla Suomeen töihin ensi maanantaista lähtien
 5. Poliisilta lisätietoa Kiljavantien onnettomuudesta: auto ajoi mahdollisesti ylinopeutta
 6. Mies loukkaantui rajussa ulosajossa Lopella
 7. Hausjärveläinen Jari Salonen alias Jon Landlord julkaisi uuden albumin: "Lähipiirin rakkaiden lemmikkieläinten kuolemat saivat pohtimaan syvällisempiä asioita"
 8. Hyvinkään Metsäkaltevaan pieniä tontteja – alueen tonttitarjontaa monipuolistetaan
 9. Puisto-ojan punaista väriä arvuuteltiin somessa – Yksi keskustelijoista päätti soittaa palopäällikön paikalle
 10. Oletko nähnyt helsinkiläistä Jeremiasta? Katosi Myllypurosta jo kesäkuussa
 11. Kiljavantien liikenneonnettomuuden kuljettaja menehtyi vammoihinsa
 12. Suutari Ari Mömmö pystyy ratkomaan monenlaiset kenkäongelmat, joilla kengät saavat lisää käyttöikää: "Olen rakentanut buutseihin kokonaan uusia korkoja"
 13. Timo Tuomainen ikuisti Seitsemän veljeksen vaellusreitin kauneimmat kohdat – reitillä tarjolla kilometrikaupalla mielenrauhaa
 14. Näköislehdessä tänään: Kaikkein kiehtovinta ei näe paljaalla silmällä –  "Ovat mullistaneet käsityksemme elimistön toiminnasta"
 15. Tilapäiset opasteet tulivat maksullisiksi kaupalliseen toimintaan –  Tieto ei ole vielä tavoittanut marjatiloja

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.